sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kun sää kerran salli.. 24.1

ni me tytsyt kävästiin hallilla treenaamassa. =)


Aattelin harjoitusta tehdessäni, että painitaan monessa kohdin ongelmissa, mutta treeni sujui muutoin paitsi keppien osalta hyvin. Video  kertoo mun ratkaisut millä mentiin, jotka oli aika kikkailuversioitakin tänään. Mutta niillä mentiin ja ongelmat oli keppien 16 sisäänmeno, jossa Himo ei tullut vetoon vaan ennakoi kepeille menon ja johku 2 tai kolmos väliin sisään. Toinen juttu mikä muodostui ongelmaksi oli, kun sen kerran tein pp-käännöksen keppien loppuun nro 16, niin alkoi suorittaessaan keppejä nro 5 käntymäään ulostulossa keinun puolelle, vaikka mä olin ihan A.n kupeessa tuolla keppein alapäässä. Mutta tätä samaa ongelmaa on ilmennyt ennenkin treenattuani pp- käänöstä kepeillä. Oli taas muistutus, että sitä ei kannata Himolla paljon treenailla. Osaa! =)

Alkuun jouduin antamaan palautetta 3 putken jarrusta - ei ollut oikeen heti kuulolla. Tein myös valssilla ko. kohdan mennen A.n oikealle puolen.

Tää halli ei vaan palvele meijän treenaamista - Himo toimii siellä ihan erilailla. Paljon kuuliaisempi! Ei pääse vauhti niin hulluksi, kun on tuollaista vääntöä pienessä tilassa. Täytyy alkaa tekemään toisenlaisia treenejä! Ton hallin mitat ja saakutin keskitolppa tuo vaan omat haasteensa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti