lauantai 28. marraskuuta 2015

Uusia tuntemuksia.. 27.11

Tänään treeneissä suortin lähes viimeisenä ja kundit yksi toisensa jälkeen veti jäätäviä suorituksia. Meijän vuoron koittaessa Juha paineisti mua, että hän tarjoo bigmacin ku teen nollan.. nyt on Taijalla hyvä asenne... tulee nolla jne.. =D Vittu joo! 2 estettä ja kolmannesta ohi!  =D =D Tokasin "että siinä sulle nolla!" =) Ja kolmosesta ohi kaiken kaikkiaan kolmesti!! Käsittämätöntä! No, sit Juha taas sano, että Himo on se verran erilainen kuin poikien koirat, että jätetääs se lähdössä vähän eri tavalla ja lähen liikkelle "koiran kanssa" tehden valssin 2-3 väliin. Jo alko pelittääs, mutta sitten kepeille väärin sisään ja vieläpä kahdesti perätysten. ÄRSYTTÄVÄÄ!!! Kepit oli este 6! Nooh, tästä kun taas päästiin eteenpäin kosahti homma esteellä 9. Puomin sijasta koira meni putkeen... Kyllä oli osaaminen meillä huipussaan! Kerrassaan takkuinen alotus! Yllättävää kyllä mun hermoja ei alkanut kiristää, kun ei sillä lailla tuntunut räveltämiseltä! Oli vaan mutkia matkassa. =)
Tästä kun päästiin eteenpäin alko homma pelittääs paremmin! Juha kehui kohtaa 10-14, sanoi että näki selvästi että oltiin vahvuusalueellamme! Mulle luontaista ohjaamista. Tiiä sit pehmittelikö kun sanoi et meni paremmin kuin kundeilla. =) Olin jo pitämässä taukoa, mutta Juha halus, että vedetään keinulta rata loppuun. Onnistuneesti joo, mutta omalla tavallamme. Sit Anna halus et tyyppään ns. pakkovalssia 22:lle joka sit kuitenkin muuttui japanilaiseksi. Ihan törkeen vaikeeta mulle ajotuksellisesti! Mä kun en Himon kanssa noita ole harrastanut. Sain Himon oikealle puolelle estettä, mutta se ei ottanut hyppyä lainkaan. Muutaman rävellystoiston jälkeen saatiin onnistumaan ja sit paussille.

Tauon jälkeen nollayritykseen. Ja se tuli heti! That's it - treenit oli siinä! =) Aika mageen tuntunen setti ja sinne 22:lle se japsi oli nappisuoritus. Sit vaan alko sovellus, kun jaloista loppu paukut! =) Piti tehä 23:lle vastakäännös, mutta tuli vain puolivalssi. Ja mä en todellakaan ollut ennen koiraa maalissa joka on aina kuulemma tavoite! =)

Nää nollaradat pitäs saada tapahtumaan treenamatta rataa alle hullun lailla. Mutta kyl ne sieltä tulee - kaikki ajallaan!

Mutta se mihin otsikko viittaa on se, että mulle ei treenistä ja treenaamisesta jäänyt paha mieli tai muutenkaan. Vaan ekaa kertaa vertasin itseäni pahasti muihin. Päähän tuli ajatus, että olimme joukon paskimpia. Oikeesti! Toki ainahan joku on huonoin ja tänään se toden teolla olimme me! Enkä tykkää ajatuksesta ollenkaan! Noi kundit on niin hyviksii! Mutta kaikella on tarkoituksensa - tälläkin. Nälkä... ;) tavoiteitta asetettu..Cheekiä lainaten: kovempi, parempi, nopeempi, vahvempi... =D
Opetus: ikinä, ei ikinä, pitäs sortua vertaamiseen - lähtökohdat ym. on jo niin eri! Koirien iät (Himo 2v8kk, Twixy ja Gaia 7v, Rai 5v, Wiu 4,5v)  ihmisten ja koirien kokemus- tai vaikka urheilutausta jne jne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti