maanantai 16. marraskuuta 2015

Unohtunut päivitys 13.11

Juhan pe treenien päivitys unohtui kokonaan. Mutta noita treenejä on sen kummemmin turha muistellakaan - meni meinaan niin lahjakkaasti penkin alle nuo treenit että!

Käytiin treeneihin menneessä Minnan (N) kanssa Ikeassa ja piti olla nopee setti, mutta enhän mä tajunnu, että jengillä oli tilipäivä ja siellä oli porukkaa ihan vitusti. Sit tuli kiire ja lämpätessäkin koiran kanssa vedin sellasta höyryveturi kävelyä että sisso! Koko päivän oli kauhee hedari, lääkkeetkään ei auttaneet. Toki se siinä aksaa juostessa aina unohtu, mutta pysähtyessä taas jykytti kiitettävästi. En ois välttis halunnut mennä ekana, mutta se nakki napsahti, kun koira oli jo hallissa mulla hörpöttelemässä.

Mistään ei tuntunut tulevan mitään. Rimat lenteli... Ihmeellisiä juttujakin.. rata ei kuitenkaan mikään niin vaikea ollut!

Onneksi kuitenkin JOKA treenistä OPPII JOTAIN, meni ne hyvin tai huonosti! =) Eikä treeneihin mennä onnistumaan, vaan oppimaan. Mutta oli kyllä sen sortin tekemistä iteltä että - mä en ollut lainkaan kartalla. Havainnointikkyky oli 0!

Mutta tässä tapauksessa vanha sanonta piti paikkansa "huono kenraali lupaa hyvää ensi-iltaa". Meinaan kisat meni hyvin, vaikka treeni loikin höpöhöpö-ajatuksia mieleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti