sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Olipa kiva kisata!!! 7.11

Kahden startin verran kävästii Ojangossa kirmaamassa asenteella "mitä väliä"! =) Tuomarina Reetta Pirttikoski ja radoista tykkäsin todella kovasti!

Mua ei jännittänyt yhtään (ei siis kyllä tätä nykyä yleensäkään) ja olo oli mukavan rento. Todellisuudessa ekalla radalla alotuksessa vähän liiankin, tai jotenkin jäi sellanen fiilis. =) tein valintani ohjauksista ja that's it! Suuremmin pohtimatta... =)

Ekalla eli agiradalla tuli muuta yllärijuttu eteen,  normi lentämisen lisäksi (joissa siis aikaa palaa), eli kepeiltä kun mentiin A.n alla olevaan putkeen, vein koiraa sinne niin tiukasti että se oli menossa sisään tavalla niskat kurtussa putken ulkoreunasta... Sit lopun keinulle menossa en uskaltanutkaan juosta putken suun ediste ohi kun jotenki ajotus kusi ja mieleen humpsahti että koira tulee jalkoihin. Virheettä sain "sylkkärinomaisesti " koiran kuitenkin keinulle ja tehtiin nolla kuitenkin jotain sijoituksella 7. Hyvä fiilis jäi! Oli siistiä ja ennen kaikkea tuo rentous. Tää on vaan aksaa ja mitä välii - ratoja tulee ja menee! Nautitaan! =)

Toka rata hyppäri, joka alkuun näytti hyvinkin mielenkiintoiselta. Mutta sama homma, valinnat tehtiin ja niillä mentäisiin mitä välii asenteella - katotaan kuin käy. No, kielto tuli yhdeltä putkelta, putkesta putkeen menossa kun ihan tyystin oletin sen sinne menevän ja ihan hetkeä aiemmin oli juuri vinoillut Santulle, että mitä sä nyt tolleen, kun sille kävi ihan samoin. =) Palohan siinä ainakin 2-3 sekuntia... Jos rata olis tolla kaavalla ilman kieltoa mennyt loppuun olis voitto ollut aika varma, siis tuloslista muuten pysyvän tuollaisena. Santtu ja Rai Rai jos ois nollan tehneet olis niiden voitto ollut varmaa! Loppu meillä meni soveltaen tollakin radalla kun oli sama tilanne että pelkäsin koiran tulevan putkesta mun jaloille - eli en uskaltanut persjättöä tehdä! Ehkä pieni luovustukin kun virhe alla, mutta Himo paikkasi lopussa hienosti irtoomisellaan. Käskytin vaan "eteen mene hop" =)  Harmi kun mulla ei ole videota (kummastakaan radasta) ! Oli siisti setti!
Rataan mahtu todella paljon hyvää!!! Muutenkin koko päivään!!

Jäi fiilis, että lisää kisaa kiitos ja tällä asenteella! =) Mul on huikee koira ja aijai kun askelemerkit molemmilla osuu kohdilleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti