torstai 5. marraskuuta 2015

Plagioitu harjoitus 4.11

Elikkäs oheinen harjoitus on kopiotu facessa julkaistuista videoista. =)  Siis tyystin sen perusteella mitä olen videolta nähnyt / bongannut. Livenä en ole rataa koskaan nähnyt! Oheinen treeni on Jenna C.n ja videot mitä olen katsonut on akatemialta. Tämä tehty vain ja ainoastaan siksi kun oli kivan kääntävä treeni (ja siksi äärimmäisen v****mainen meille!) sekä siksi, että kopioinnista ja toisten treenien tekemisestä on aika-ajoin purinaa, mutta mielestäni on äärimmäisen helppoa kopioda treenejä muiden julkaisemista videoista. Se on sitten toinen juttu kuinka samanlaisia ne on kuin alkuperäiset.. tämä nyt varmaan suuremmalti osin pienemmässä määrin, jo hallin koon vuoksi. =)



Tekihän ton radan, mutta käännökset oli ihan luokattoman paskoja. Siksi ehkä "hiukan" hermoja kiristelevä setti.  Ei toi elukka käänny kun tehdään kokonaisuutta! Toki saan kääntymään, kun yhden esteen siivekkeen ympäri pyörittelen..

Video!

Aika avokätisesti minäkin siis teille treenivinkkejä jakelen! =) Turkupostaus on blogin tietojen mukaan ollut aika suosittu ja piiloitettua videotakin on katsottu jo lähes 30 kertaa. =D Mutta sitävartenhan ne täällä näkyy, että niitä saapi katsella! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti