sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Tiukkaa kisatusta! 14.11

Kommelluksien kautta kisasin kolme rataa suunnitellun kahden sijaan BAT:n Ojangon kisoissa. Olin nääs ilmonnut kahteen starttiin alunperin B ja C, mutta nepäs olikin sitten laitettu kisapäivässä järkkään eka C-kisa (hr) ja sitten A-kisa, B-päivän päätteeksi. Onneksi BAT.ssa oltiin joustavia ja huolivat minut sitten siihen keskimmäiseenkin starttiin, niin ei tullut turhaa odottelua siellä kisapaikalla..

Tosin tuo keskimmäinen rata oli juuri se jolla ei sitten tulosta tehty! HYL! =)
Ei myöskään oma pää ihan kunnolla tainnut kestää, kun ajatuksiin puskee tietoisuus niistä tuplanollista mitä pitäis tehdä..  Meillä ko. rata kosahti puomin jälkeiseen elämään, kun koira lähti puomilta luvatta liikkeelle ja siinä lennossa sitten pohdit, että mitä teen... Palaute? Keskeytys? Mitä? Nolla siihen saakka niin päätin taistella, mutta se taistelu loppusi lyhyeen Himon napatessa mun seläntakaa väärän hypyn.

Keskimmäisen radan suoritettuani katselin vasta ekan radan tulokset ja pitkäaikainen toive toteutui - hyppyserti! Ja näin saatiin sekin valiokello käyntiin. =) Meillä ei ihan kauheesti noita hyppynollia jostain kumman syystä ole! =)

Videolta näkyy rata ja pitkää kaartahan siellä on! Keppein jälkeisessä kohdassa liukastuin ite ja sen jälkeen oli kokoajan ihan myöhässä ohjauksissani. Nykykarkeloissa ei ole kaarratuksiin ollenkaan varaa, taisto on kovaa ja armotonta! Sekunttien kymmenysiosien taistoa.

Tuplahaaveet sai siis unohtaa, kun keksimmäinen rata oli HYL, joten todella vapautunein mielin lähdin vikalle radalle. Minnalle sanoinkin, että mä vedän niin täysillä kun vain pystyn! =D Pääsin ottamaan kontakteja loppuneen radan puolella vähän ennen omaa vuoroamme ja pääsin myös huomatamaan Himolle lipsahduksesta kerran. Uskon, että tästä oli kisaradalla hyötyä! =) Kontaktit oli loistavat!

Vesenterän Pasi tuli radan jälkeen kyselemään "mikä elukka tää on?! Sun omako?! *Piip* miten magee! *piip* mikä puomin kontakti! Saatana! Meni ihan kylmät väreet!" =D Kiitos vaan! Monesta suunnasta tuli positiivista kommenttia... "hieno rata" jne jne.. Kyllä se tuntukin hyvältä, joku agreboosti iski päälle! =) Kaikkemme annettiin ja täysillä / riskillä mentiin! Rataprofiili tuki tuollaista koiraa, kun ei siinä tarvinnut käntyillä, sai vaan luukuttaa! Agirata 5,5m/s etenemällä.. Ja tehtiin semmonen semilentävä lähtökin! =)

Kärkeen mentiin kirmasulla ja pitkäksi aikaakin, mutta tiesin Santun ja RaiRain olevan lopussa suoritusvuorossa ja se koiruli on niin mulkerokääntyjä, että menee helposti meijän ohi. Kaukaa katselin heijän menoa ja A heillä näytti suht "hitaalta", mutta niin vaan menivät 1/2 sekunnilla (tämä siis muistikuvana kuulutuksista!) meijän ohi ja voittivat luokan. Himo oli toinen! Palkintojen jaossa kuittailin Santulle, että pirulauta ohi suikkasitte! Hän vaan tokaisi, että oli helppoa kun otti meistä mallia. =D

Mutta vaikka tässä kirjoittelen aikavertailuista tai kuka voitti ja mitä, niin mulle on tärkeintä tällä hetkellä tää hyvä fiilis ja että edes kyetään nollan tekoon. Haastetaan noita guruja sitten joskus tulevaisuudessa toivonmukaan tosissamme. Sitten kun meillä on oikeesti siihen varaa ja taitoa!

Mieltä lämmitti muuten illalla vielä se, kun Juha soitti ja onnitteli sekä kehui, että tämä kertoo vaan siitä että oikealla tiellä ollaan. Ja tokaisi että ei huonolle hävitty!

Videota!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti