sunnuntai 20. syyskuuta 2015

La 19.9

Piipahdettiin Himon kanssa Heinillä pienesti treenaamassa ja moikkaamassa sisko Aisia, pääsyy käyntiimme ei toki ollut tämä, vaan yksi piirrosasia.

Tapaaminen alkoi mulle hiukan epämiellyttävissä merkeissä, kun Heini "hakkua päräytti" niin sanotusti Himon käytöksen lyttyyn lähtiessämme pikku lenkille.  Se kun tapansa mukaan nostaa karvat pystyyn tavatessaan kenet tahansa koiran, nosti siis karvat kotonakin pystyyn aina kun alkoi leikkimään Hugonkin kanssa, ja lähti hulluna juoksemaan ja jaakaamaan Aisia...houkutteli tätä juoksukisaan. Toki ymmärrän, että eihän se positiivinen signaali ole toiselle koiralle, mutta kaitpa koirat osaa puhua koiraa ja tajuaa mitä kukin tarkoittaa. Himo on alkuun päällepäsmäri ei sitä käy kieltäminen, mutta ei ole koskaan tapellut kenenkään kanssa! Kotona jos törmää vaikka Leeviin, jolla menee välittömästi kuppi nurin ja käy Himon päälle, ni Himo vaan perääntyy - poistuu paikalta..

Mutta anyway, sellanen setti.. =)

Heini heitteli pyynnöstäni Himolle vähän fribietä kun mä en osaa ja Himo ei osaa koppailla. Tähän sain kivoja vinkkejä ja Heiniltä tietyissä jutuissa imo sai koppejakin. =)
Tokossa Heini ei halunnut meitä kauheasti neuvoa (tulkitsin puheista!), kun tekee sitä normisti rahasta - työkseen. Kursseja ja yksityistunteja.. Mutta muutamia todella hyviä vinkkejä silti saatiin!! Kiitos niistä! Esim. ohjattuun noutoon, mitä meidän kannattaa siinä treenata!

Ohjatussa ku lähtee mun ohjauksesta huolimatta aina oikeanpuoleiselle kapulalle.
Paikallaolo on hyvää, mutta mm. evl:ssä kun on niitä vuoron käskytyksiä lankee Himo välittömästi muiden käskytyksiin. Häiriöt treeniin!

Tein tunnarin kerran ja liekkö toinen kerta jossain muualla kuin kotona ja se oli hyvä!! Muistettakoon että teemme sen edelleen aina nyt niin, että mä itse laittelen kapulat. Pitäis alkaa tekee toisin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti