lauantai 26. syyskuuta 2015

Aikasta jees treeni! 25.9

Niin se vaan on taas viikko pulkassa ja koitti perjantai & treenit. Nyt lähin hyvissä ajoin, jotta kerkes kunnolla lämppää ja suht valosan aikaan.. Tein tokana ja otin Himon tarkotuksella halliin siksi aikaa kun Anna teki Gaian kanssa - nyt aletaan tosissaan poistua mukavuusalueelta ja pyritään treenaamaan koiraa kisamoodissa. Kyllä ihan kiitettävästi itseään nosti ootellessa - vaikka käskin makaamaan hallin nurkkaan. Ihan kaikkea mun sietokykykään ei kestä, eli remmissä reupomista. =)

Tein päättäväiset valinnat meidän suhteen, mutta kun Annalla oli "kerkeemisvaikeuksia" 5 esteen ohjaukseen ja Juha sanoi hänelle, että et mee kakkosta ohjatessasi rimaan kiinni (ihmisnuoli) niin mäkin yritin ekalla sitten samaa - muutin siis suunnitelmaa. Ni ketuxhan se meni! Himo laskeutuu niin pitkälle, kun ei lainkaan jarruta ja näin suikkasi hutipäähän pukea. Plan 1 käyttöön siis ja avot, oikiseen päähän putkea sentään, vaikka ei kyllä ihmisnuoleen jarruttanut pisaraakaan. Sit taisteltiin tovi koiran hypylle 5 saamiseksi. Ohi vaan suhasi kun mulla ei ollut vastanen käsi käytössä.. Tämän asian kun sain korjattua alko homma pelittääs! =)

Sit tuli pätkä kun tehtiin rata esteeltä 3 loppuun saakka todella hyvällä pössiksellä! =) Mutta voi jösses mun jaloissa paino, puomin 25 kohdalla juokseminen oli jo niin takkuista! Mulla on aina toi eka setti ihan tuskaa, jalat hapottaa ihan kättelyssä ja henki ei kulje. Tokalla setillä ei mitään tällaista oneglmaa! Pystyy keposaan juosta rataa! Tosin flunssa kiusaa edelleen - tällä viikolla harvase päivä säreksiny paikkoja sieltä täältä ja aamusin oon niin tukossa..

Meillä oli kyllä hyvä päivä tänään Himon kanssa! Rata sopi meille alun takkuilun jälkeen! Ihan kuitenkaan nollilla ei rataa päästy - ekalla yrittämällä kepeille väärin sisään *murr*! Uudestaan alusta, omasta halusta! Ja sitten kosahti esteelle 24, ihan oletin koiran irtoovan taakse ja löysäilin. Mutta hyvä setti siihen saakka! Kehujakin tuli! =)

Lopux puhuttiin vähän kisaamisesta ja sanoin pitäväni kisataukoa... Pojat vähän tyrmäsi ajatusta! Itse ovat kuulemma tässä vaiheessa kisanneet paljon ja paukuttaneet ratoja täysillä tuloksista piittaamatta - hakeneet kokemusta. Santtukin sanoi, että on kuulemma nyt noin 10? nollavoittoa ja voi mennä hypärillekin tutustumatta ja tehdä nollan - sitä päivä ja tuota taitotasoa odotellessa! =) Pasi ei viitti ees kisata - kerää joukkueeseen pääsyyn vaadittavat eo- pisteet vielä tässä loppuvuonna... =) Noilla miehillä on huomattavasti parempi itseluottamus kuin naisilla!

Mutta mulla vaan on jotenkin ajautus, että en viitsi kauheesti kisata ja oikeesti rahatilannekin on todella heikko nyt. Ja kun ny vaan tuntuu siltä, että pitää treenistä hakee sitä hyvää pössistä ja luottamusta hommaan, samaa kuin alkutalvesta (tammi-helmikuu) ja treenata tota koiraa kunnolla kisamoodissa. Pitäs muistaa ne rimatkin laittaa sinne 65 cm (nyt 60cm). Kisataan sit kun siltä tuntuu.. =)

Pitkästä aikaa on videotakin treenistä - tosin sinne päin videota, kun en kehtaa ketään vaivata ja näinollen kamera kuvailikin itseksiin pöydällä. =) Mutta kiva kun pääsee edes vähän itse näkemään ja analysoimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti