sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Ke 2.9

Niin se vaan koitti syyskuukin.. Sysky on mun juttu, varsinkin jos se on kuulas ja saateeton! =) Ihanaa, mutta se talven tulo ei välttis oo niin ihqua. =)

Tänään aika pikaiset ja hyvät aksat Minna K.n kanssa kentällä. Rakennettiin Juhan radasta pätkä, kun tällä viikolla jää ne treenit väliin reissun lähdön vuoksi.


Kelloteltiin alkua monella tapaa vietynä, siistiä! Yllättäen meillä nopein oli 2 sylivekki, 3 vasemman siivekkeen kautta kierrätettynä ja tiukka päällejuoksu siihen. En olis valinnut kisoissa! Koska oisin aatellu hitaimmaksi.. =o Ajallisesti ei tannut olla paskin mun ns. kisavalinta, mutta tuntu kauheelta, kun lähtee niin flänkkäämään jaakotuksista. Eli kakkoselle pakkovalssi-jaakotus ja kolmoselle saksalainen.. Muita vahtiksia oli: 2 niisto ja 3 niisto... 2 pakkovalssi-jaakotus ja 3 pakkovalssi-jaakotus. Kaikki vaihtikset taisi pysyä samalla sekunttiluvulla, mutta kymmennyksissä näkyi ero.

6:lle tehty valssi valutti koiraa aina ihan sikana, sitä ei saanu nätiksi millään! ÄRSYTTÄVÄÄ!! Puomille tuli siksi myös tosi kökkö menokulma. Kokeilin myös vastakäännöksellä, joka oli tohon hyvä, mutta puomin loppuun päällejuoksuun tuli "himpun" kiire. Olis ollu kisoissa todella hidas vaihtoehto! Sama 11 tehty valssi  valutti koiraa. Ja kun kirmailin 16 päällejuoksuun niin alkuun Himo ohitteli hyppyä 14 - paineli suoraan 13 renkaalle mun perään. =o Jouduin oikein huomauttamaan! 13.sta sain sen todella helposti, mutta 14 oli todella ohjattava! =) Parhaiten kerkesin ite tonne 16 päällejuoksuun, tekemään sitä jopa ihmisnuolityyppisesti, kun ohjasin esteen 11 puolivalssilla ja sylkkärillä putkeen ja siitä se leijeröiden jatkoon..

Hyvä treeni!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti