tiistai 24. kesäkuuta 2014

Treeniä ja hoitoa 24.6

Aamusella pikainen kepakkotreeni taasen kentällä. Oheisessa "kuviossa" tehtiin...


Pointtina tiukat käännökset ja leikkausesta kepeille! Älyttömän onnistunut treeni! Varsinkin keppien osalta, tosta kääntymisestä voi viilata pilkkua. =) Pieni videonpätkä.

Kenttää varatessani luulin sen olevan tyhjillään, mutta siellä olikin koirakerhosta juttua lehteen tekevä toimittaja juuri paikalla pj.n ja yhden pk koirakon kanssa. No, tulipa hää sitten meitäkin kuvailemaan ja haastattelemaan.
Jouduin siinä sitten mm. pohtia, koska olen aksan aloittanut ja siitäpä taitaa olla aikaa tismalleen 7 vuotta, kun Hugon kanssa alkeiskurssilla aloitettiin. =)

Iltapäivällä oli Himon vuoro sitten päästä Riinan käsittelyyn! Oon sen kinttuja ja liikkumista kyylänny entistä enemmän silmä kovana sen "ontumis"kommentin jälkeen ja lauantaina illalla sitten humpsahti mieleen sen kaatuminen tossa parisen viikkoa sitten. Veti todella hurjat lipat liukkalla metsäpolulla, siis oikeesti! Teki kyljen kautta kauheen voltin ja jysäti sit kyljelleen maahan - matka tosin jatku siitä ihan muitta mutkitta. Mutta, näyttikin siltä että kyllä lantio kierty, kun yritti itteensä voltissa oikasta. Ois sillon heti pitänyt varata aika hoidettavaksi!!! Mutta koko turpakeikka on päässyt unohtumaankin. Onneksi Riinaa uskalsin häiritä heti juhannussuntaina ja aika saatiin jo tiistaille. Koiraa seuraillessani olen kiinnittänyt huomiota, että sen lantio ei näytä liikkuvalta ja kylkiluut alkaa eri kohdista. Riinalta aikaa varatessani sanoinkin, että veikkaan olevan häikkää lantiossa - vino... Ja näinhän se oli! Ihanaa kun tuntee elukkansa! =) Hoitaessa koira selkeesti reagoikin sen alueen käsittelyyn ja alko siinä pöydällä venyttelemään kovasti. Hyvä hyvä ja suoraksi tuli! =)

Ennen hoitokeikkaa kerettin käydä "shoppailemassa" ja löyty niin passeli t-paita että! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti