maanantai 16. kesäkuuta 2014

Täys floppi! 15.6

SM 2014 oli meidän osaltamme täysi sellainen! =( Päätin osallistua vaan pelkkään yksilöön säästääkseni koiraa... Lähdettiin Tampereelle klo 5.45 jotta oltaisiin hyvissä ajoin paikalla ennen omaa rataantustumisryhmää, joka oli 8.40. Herätys siis jo 4.45! Hiukan väsytti - voin sanoa! On meinaan väsyttänyt jo usemman viikon aamusta iltaan! =(

No anyway, ihan hyvissä ajoin oltiin paikalla ja näin radan kasauksen jne... totesin että taattua Mia laatua, mutta ei paha!

Oheessa piirros:


Kuviot oli helposti selvät! Päätin mm. että leikkaan kepeille ja näin pääsen hyvin toiselle puolelle ottamaan koiran tiukasti kepeiltä mukaan..

Tutustumisaika meni nopeasti ja sieltä jouduin kesken kaiken huudella Markolle että hae koira ja lenkkarit, kun lähettiin jo 13.sta. Marko haki, mutta vain koiran.. Käskytin sit kipin kapin hakemaan lenkkareitakin, mutta Markolla ei tunnetustikaan ole kipinkapin vaihdetta! Lenkkarit saatuani ja vaihdettuani kävelin karsinoitten taa ja ei tarvinnut kauaa pyöriskellä oottamassa omaa vuoroa! keskittyminen oli äärimmäisen huonoa ja vaikeaa - puristelin itteäni sikana korvista, mutta ei apua. Tajusin jälkikäteen, että mua ei edes jännittänyt pisaraakaan!! Outoa!

Rata alko ihan jees! Kaverit reunalta sanoivat koiran kulkeneen, vaikkakaan musta se ei kovin vauhdikkaalta tuntunut! Luotin tyystin Inton keppiosaamiseen leikkauksessa, mutta mitäpä tekee tappis! Videolta näkee, että hidastaa ja kääntää kroppaansa aloittaakseen pujottelun, mutta kääntyykin aivan yllättäen eri suuntaan kohti rengasta! Tästä ei kuulemma virhettä! Sain koiran sit siitä kepeille ja leikattuakin, mutta keppien lopussa koira hyyty kummasti ja kääntyy loppuun pujoteltuaan vielä täysin väärään suuntaan... Mun luotto kepittelijä!! =o Minä kalastelemaan koiraa ja se tulee keppien tokavikasta välistä mun luo haukkuen. Taas toverit radan reunalta sanoivat, että virhettä ei tullut, mutta tuomarit olivat kuitenkin arponeet.. Oikeestihan se olis ollut hyl tossa vaiheessa! No, sit homma meni tyystin käteen esteellä 13, joka kökötti yllättäen suoraan mun jalkojeni juuressa.. =( Tein persjättöä ja oma linja kusi totaalisesti ja nyt jälkiviisaana voi taas sanoa, että en tutustuessa katsonut omaan liikelinjaani suhteessa muihin esteisiin ollenkaan. Jo tutustuessa homma tuntui tosi kököltä ja karsinassa vuoroa ootellessa nimenomaan ko. kohtaa mietin!

Sit kirmasin radalta pois kahden vikan esteen kautta. Ja jos nyt jotain positiivista, ne oli pussi ja okseri, ni okserin rimat pysy ylhänä!

Mun hiljainen toiveeni kisoja ajatellen oli, että ei tulis mitään totaali säätöä, mutta just niinhän siinä kävi! Kestää taas toipua tosta omasta törttöilystä esteellä 13 - noi mua sit kyyrsii. Koiralle on helppo antaa anteeksi!

Tuloksia katsellessani vasta tajusin myös, että etenemävaatimus oli 4,2m/sek. Vaikka oltas tehty mikä tahansa meidän tason vuosisadan nolla, ei oltas tohon ylletty! =( Ton tason etenemiä ei meillä ole montaa http://agi.fi/ranking/small/?o=TAIJA+M%C3%84KEL%C3%84&k=INTO! Ja noi yhet KAT.n kisat missä etenemät on 4.5m/sek luokkaa, niin niihin en usko, muistan että tuntu utopialta jo kisapaikalla kun tuloksia kattelin!

Sellanen pikavissiitti Tampereella! Näin tällä kertaa.. Kaksi edellistä vuotta onkin mennyt hyvällä fiiliksella vaikka ei koskaan finaaliin olla päästykään. Ekana vuonna ei vauhti riittänyt ja viime vuonna en vauhdista tiiä, mutta tuli se 5. Kyllä mä ens vuodeksi tulokset kasaan kerään, mutta se on toinen juttu osallistutaanko! Eihän Intolta puutu niistä enään kuin 4 aksanollaa. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti