perjantai 13. kesäkuuta 2014

Olipas siistiä taasen! 12.6

Juhan treeneissä Himon kanssa taasen parin viikon paussin jäljiltä. Oli äärettömän mukavaa!! Mijuunaahan tuo taas meni *sydän* ja oli kääntymisonkhelmiakin, mutta niitäpä työstetiin tänään. Mukavaa ja hyödyllistä!! Tuloksiakin näkyi heti! =) Täytyy vaan itte olla jämäkkänä noissa hommissa! =) Juha tuntuu kyllä tosissaan tykkäävän Himosta! Ylisteli sen kropankäyttökykyä ja rimojen pysyvyyttä paikoissa joissa se ei oo ihan kartalla (kiitos ohjaajan!) =) Eli työskentelee ja taistelee itteään yli! Mukava kuulla!

Oli vauhdikas rata ja alussa este 7 vallan haastava kepeille meno, jonka tytsy suoritti ekalla mallikkaasti!! Mä huusin ja kiljuin ihan hulluna onnistumista niin sain sit koiran ennen aikojaan kepeiltä ulos, mut sou!! =) Me ei oikeesti olla treenattu sisäänmenoja juuri olenkaan - ne on vielä läksylistalla ...lomaa ootellessa!

Sit oli haastavia välistävetoja, sama kohta tehtiin päällejuoksuina ja tässä juuri treenattiin sitä kuuntelemista...kokoomista hypylle! Ja ohjaajan malttia vaatia! Loppuun otin loppusuoran, kun sellainen oli tarjolla - eli eteenmenoa. Hyvin! jee!! Jäi älyhyvä fiilis!!

Vaikkakin muuten, kun Panu ja Eija meijän menoa katteli sanoivat yhdessä vaiheessa, että koira "ontuu" ja ei varaa oikeelle takaselle. Mä siinä sitä sitten kattomaan ja ihmettelemään!! Itse en tai Juhakaan liikkeessä mitään epäpuhtautta nähnyt ja aravatkaa vaan tiirailenko koiraa sillä silmällä joka helvetin päivä!! Joka helvetin ulkoilulla. Kait se pelko koiran "hajoomisesta" asuu kokoajan takaraivossa ja kun pentueessa muutamalla sisaruksella on ollutkin epämääräistä ontumista.

Himohan on pennusta saakka ns. kiertänyt oikeeta takastaan kintereestä (syy???, fyssarit ym. on kattonu ja aiemminkin oon vissiin aiheesta kirjottanut) eli liekkö se hämännyt heitä?? Nyt vanhemmiten se on kyllä vähentynyt!

Sanoin myös, että varmasti menee niin adrenaliinihöyryissä, että tässä ontuminen ei edes kunnolla näkyisi vaan levon jälkeen vasta sitten! En nähnyt ontumista loppuverkalla ja ravasi piiitkää ravia, enkä iltalenkillä, en tänä aamunakaan!! ONNEKSI!!!!! HUOH!

Tehtiin myös aamulla mm. ristikkäisten jalkojen nostoja, siinäkään en huomannut mitään normista poikkeavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti