maanantai 16. kesäkuuta 2014

KKK 16.6

Kolmen k.n treenit. Eli kääntymistä, keppejä ja kontakteja. Sade onneksi loppusi niin pääsin vähän treenaamaan, niinkuin olin alun perin suunnitellutkin - ei siis ollut mistään extempore jutusta kyse. =)

Kontaktit oli tosi jees! Montaa toistoa ei tehty! Varmaan kolme A.lle, kun oli muun treenin yhteydessä ja kaksi puomille.
Kepakoita jyystettiin alkuun vähän enemmän, kun paineli kyllä oikein sisään, mutta jatko jostain kolmannesta välistä. Mulla oli vahva liike tässä mukana ja selkeestikään ei kestänyt. Huomioitavaa, että tämän kaltaisi treenejä ei olla tehty oikisilla kepeillä. Homma kyllä parani sunnattomasti jahka pahimmat höyryt oli pois. =) Tuli oikeestaan loistavia vetoja! Tein meinaan SM.en maksien yksilöhyppärin alkua kepeille saakka ilman ihan ekaa hyppyä. =) Ja alotin siis ketjuttamalla taaksepäin - eka kepeille meno siivekkeen kulmasta, sit päällejuoksusta kepeille meno ja jaakotuksesta jne jne taaksepäin...

Tässä myös tuli treeniksi se kääntyminen joka oli alkuun ihan paskaa takaakierroissa. Laskeutu hevon kuuseen - no sit treenattiin ja saatiin myös onnistumisia. Tosin vaati (liikaa)toistoja ja huomauttamista! Tuntuu että mun suhinalla ei itteään kokoo vaan jos sanon a-aa = kieltokäsky siis jossain muussa tekemisessä esim arkielämässä. =) Täytyy toi suhina pistää kunnolla opetukseen, siis ihan muuallakin kuin aksan yhteydessä. Opettaa et se tarkottaa että "jarruta".

Toinen kääntymistreeni oli maksien joukkuekisan alku. =) Kokeilin kakkosen ns. pyörittämällä/vekkaamalla. Ok!
Tässä myös treenattiin käteen tuloa ja siinä pysymistä - eli nami kädessä...
Kolmoselle vastakäännös - huonoa kääntymistä taas tai jos käänty, ni sit alko vähän niinku flänkkäämään. Tässäkin sitten palkkailin käteen.
Sit otin kakkosen myös niisto-persjätöllä ja kappas, jarrutreenimme näkyi tuottaneen tulosta. Oikein yllätyin kun himmasi eikä lähteny vaan tulemaan syliin. Wohoo! =)
Jatkamma sitkeesti näitä kääntymistreenejä! Valsseja myös, keppejä (sis. menoja ja mun liikkeen kestoa alussa / lopussa) ja kontakteja. Keinua ja pöytääkin pitäs ottaa... ja vaikka ja mitä... =) leikkauksiakin tartti treeniä... huh huh lista on kait loputon. Onneksi on loppu elämä aikaa. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti