tiistai 18. helmikuuta 2014

Rojekti kepit 17.2 ja 18.2

Hippandeeros on tässä mun loman aikana joutunut töihin. Ollaan käyty hallilla tekemässä pikatreenit eilen ja tänään. Lähinnä projekti kujasta normikeppeihin. About 5 viikon kujatauon jälkeen otin treenin alussa eilen jokusen toiston kujaa ja sit vaihdoin suoraan normi keppeihin jotka verkotin. Tyyppi oli ihan hukassa alkuun, ei kyennyt menemään verkkojen sisään millään, kun eihän niitä ole kujassakaan käytössä ollut. No, pikku pakolla sitten mentiin eka kerta eli remmissä. Tämän jälkeen likka hokasi homman kyllä hyvin ja päivän treenin lopputulema oli se, että kepeillä oli enään kolme verkon palaa siellä täällä. Wau! Kovin keskittyneesti ja matalana menee eli vielä ei ole mitään vauhdin hurmaa puojottelussa, mutta hyvä niin! Matala asento toki saisi säilyä!!

Keinulla myös kaksi toistoa ja se on jo nyt kyllä LOISTAVA!!

Tänään yritin jatkaa keppien suhteen siitä mihin eilen jäätiin, mutta liikaa oli! Oli verkotettava heti alussa kepit liki kokonaan. Tais paria palaa jäädä vajaaksi ja siitä sitten lähettiin niitä taas vähentämään aika reippaalla tahdilla. Lopputulema taas 3 palaa siellä täällä. Jes! Sisäänmenot hyviä, mutta havaittavissa samoja "ongelmia" kuin Intolla, joka siis koulutettu tismalleen samalla metodilla, eli avokulmaan ei maltti meinaa aina riittää.

Tänään myös tehtiin kääntymistreeniä. Helposti meinaa lähteä Himolla lapasesta (kuumuu) ja näin maltti kääntymiseen loppuu kun kiihtyy. Mutta saatiin äärettömän hyviä toistoja aikaan pienillä apuvälineillä! =)

Loppuun yhdellä hypyllä ihmisnuolta - palkkailua jarrusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti