lauantai 15. helmikuuta 2014

Rannikon treeneissä 14.2

Hippis ekaa kertaa Timon treeneissä ja arvatahan saattoi Timon tietäen, että rata ompi kinkkinen. Alkuun hallissa rataan tutustuessani olin ihan varma, että en edes muista sitä, kun pitkästä aikaa ylipäätään tein rataa tuossa pienessä hallissa ja siinä väistämättä mennään samoja esteitä useasti.

Ihmeesti rata kyllä päässä pysyi ja niinkuin sanottu, radasta haastetta löytyi. Varsinkin yhdestä kohden niin paljon että jätettiin se loppujen lopuksi usean (todella usean!) yrityksen jälkeen suorittamatta onnistuneesti - itse sanoin että voidaan jättää tähän! (olis jompi kumpi ollut kohta paskana, oltiin jo useaan otteeseen törmäyskurssilla!)

Ei löytynyt Timoltakaan eväitä kohdan läpiviemiseen... Tai ei ne ainakaan esiin siinä tulleet ja monia juttuja kokeiltiin. Videolta hommaa katsottuani itsellä taitaa kuitenkin nyt olla ratkaisu asiaan - täytyy käydä ensi viikolla testaamassa! Kiitos että oli kuvaaja käytettävissä! =)

Radassa oli kaksi kohtaa jotka halusin kokeilla omalla tavallani. =) Alotuksessa tulos oli se, että olin väärässä! =) Mutta esteillä 16 - 17 homma toimi ainakin noilla rimakorkeuksilla niinkuin halusinkin. Mitä vähemmän mun tarvii tehdä sen parempi!!

Taas tuli esiin asioita mitä täytyy treeniä, mutta on toi elukka silti todella taidokas ikäänsä ja treenimääräänsä nähden! Estehakuisuus on todella hyvä!

Seuratoverin kanssa koulutuksesta jotain puhuttiinkin ja totesin, että Into & Himo on molemmat koulutettu lähestulkoon samalla tavalla - samoilla metodeilla, mutta Himo on tehnyt huomattavasti vähemmän kuin Into tuohon ikään mennessä.

Käytöseroavaisuutta tosin löytyy heti siitä, että Himolla on ihan oma asteensa hulluutta tuossa hommassa mukana! Se tulee röyhkeesti mua päin ja jopa seiniä päin kun hallista loppuu tila...

Mutta niinkuin treeneissäkin sanoin! Mä en todellakaan valita!!! Toi on just sitä mitä halusin - itse vaan opittava toimimaan! =)


Pätkä treeneistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti