perjantai 21. helmikuuta 2014

Itse treenistä 20.2

Mutta siis vielä itse tämän päivän treenistä:
Olin siis molemmilla koirilla Intolla sekä Himolla. Into ekana ja kouluttamassa yllättäen Jouni. Into siksi ekana, koska mun on helpompi vaihtaa Into-asetuskista Himoon kuin taas toisinpäin.

Rata oheessa (made by Taija):

Inton kanssa sohlattiin ihan huolella. =) Tuli rimojakin alas ja sain sen ohittamaan ekalla yrityksella 3 esteen - Kiersi kyllä taakse hyvin, mutta oli sieltä syyhkimässä suoraan putkeen! =O Sit olin tutustunutkin rataan väärin. =D Mun numeroissa 5 jälkeen tulee näköjään suoraan 7. =D Jouni oli hyvä kun sano "muuten hyvä, mutta sulta jäi yksi este välistä" =D Esteeltä 17 olin puolestaan ite suikkimassa sen putken viereisen hypyn kautta kauinmaiseen päähän putkea jne jne.. =O Noloa! =) Lopputulema kuitenkin ok. Pariin kohtaan vaihdettiin/testailtiin eri ohjauksia. 9:ltä 10 pidemmän kautta, Inton kanssa tein valssilla ja 10 niisto. Maksikoiralle olisin valinnut tuon Jounin vaihtiksen, mutta oli Intollakin nopeempi. En tajuu miksei siinä tullut mieleen toi vaihtis, kun taas puolestaan sit 5.n 6.n oisin halunnut tehdä kahdella päällejuoksulla. Tähän puolestaan Jouni halusi vaihtaa 5:lle takaakierto-persjätön ja 6:lle niiston. =) Lähettiin Inton kans sit loppuun vielä kokeilemaan nollalla, mutta rytmistys kusi tyystin 9-10 välissä. Olin kympillä ihan liian aikasin ja en saanut koiraa takaakiertoon. Tästä sit taidettiin vielä jatkaa loppuun.

Ainiin ja sit yks juttu mikä toistu molemmilla koirilla (ja kuulemma usealla muullakin) oli se, että jos et liikkunut putkella 18 tarpeeksi pitkälle putken oikealle puolelle koiran mennessä putkeen tai teit putkijarrun ni koirat käänty väärälle eli vasemalle puolelle putkea tullessaan sieltä ulos. Jounille siinä sitten pohdinkin miksi tossa tarttis hulluna jarrutella edes tai säästellä omaa liikettä, kun siinä ei ollut jatkon suhteen mihinkään kiire.

Inton kanssa 5.n takaakierto-persjättöön kerkesi hyvin, mutta Hippiksen kanssa olikin vähän toinen juttu!

Sanoin Jounille alotuksesta, että se voi olla Himolle vaikea, kun ei olla tollasta tehty, mutta paskan lati. Selvää pässinlihaa vaikka mä siis selkeesti sivuirti siellä kakkosen kupeessa. =O
Kolmosen takaakiertoon irtosi loistavasti, mutta ekalla kerralla en luottanut koiraan tarpeeksi, että varmasti kolmosen yli tulee ja niinpä en sitten kerennyt kunnolla ohjata 5:lle takaakiertoon. Sain sit kuitenkin jotenkuten sen sinne sohittua, mutta siihen katkastiin. Uudestaan alkuun ja paljon paljon rohkeemmin kolmosen ohjauksesta liikkeelle ja tittidii, niin vaan suikkasin sinne 5:lle takaakierto-persjätön ja matka jatku sujuvasti esteelle 11 saakka. =O Tosin Hippis anto mulle tasotusta 4 putkessa ollessaan, kun kuullosti siltä, että tais mennä kylkimyyryä. =(
10 saksalainen jonne Jouni sano koiran tulleen ihan täysiä ja loistavasti! Mä en ite kauheesti pysty sanomaan kuin meil menee, musta tuntuu että kirmaan vaan ja katonkohan edes koiraa koskaan. =D
Tätä pätkää ei sitten koskaan uusittu. =) Jatkettiin esteeltä 15 eteenpäin, koska ei mennä A.ta eikä keppejä. Himo ei ole vielä A.ta koskaan mennyt, eikä mene moneen aikaan. Liikkeelle lähdettiin siis niin, että koira oli A.n alastulolla. Haki loistavasti 15 vaikka olin etäällä. Ekalla setillä juoksi esteestä 17 ohi ja mäikäsi mennessään. Mä taisin punkee myös liian lähelle koiraa. Ja eikun uusiksi ja hyvin meni, paitsi et käänty putkesta hutisuuntaan kun säästelin omaa juoksuani. Vielä kerran uusiksi ja nyt hyvin - en muista mihin asti. Kerran kielsi 23 jaakotuksessa - ei ihme eipä olla kovin tehty! Kerran siihen puolestaan tuli itellä fiilisvalssi ja jatkettiin renkaalle saakka jossa itellä tuli pupu pöksyyn (koira ei rengasta tehnyt), kun en ollut ottanut rengasta erillään kertaakaan. Siinä sitten rengas yksittäisenä ja sitten puomin lopusta saakka rata loppuun ja tasi taas tulla se saakutin fiilisvalssi 23:lle. =O =D Ihan treenin päätteksi otettiin 23:lle jaakotus ja siitä yksittäin palkka.
Huikeeta tekemistä koiralta oli mm. noi takaakierto-persjätöt jotka tuli kovasta vauhdista siis %:lla ja sit 22:lle. Huh huh. =) Käsittämätön taituri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti