maanantai 17. helmikuuta 2014

Into aksaa 16.2

Porvoon kisoissa 2 startin verran. Porvoon valitsin vain ja ainoastaan siksi, että siellä kisattiin hiekkapohjalla. Se kun on Inton "heikkous" ja näin talvella sille puolelle on todella vaikeaa saada treeniä. Odotukset ei kisojen suhteen ollut korkealla tai siis ei niitä ollut ollenkaan. =) Lähettiin "katsomaan" kuin ne rimat pysyy. =)

Yllättävän hyvin pysy vaikka ekan radan alotus olikin taas maailman veemäisin...eka rima alas. =( No, sit tuli taas Taija-hepuli ja menoksi.. Rata ei ollut millään muotoa oikeestaan hyvä, tai no puomin kontakti oli. Keinulla lento keinu!! =O Todella epätyypillistä Intolle ja en keksinyt mitään muuta selitystä kun, että käskytin "kiipee" näin ei tiennyt kyseessä olvan keinu! Sorry Into! Mulla on keinulle siis aivan eri käsky kuin A:lle ja puomille jotta erottaa esteet, ja se on "keinu" ja sit vielä "seis". (radasta ei videota)

Molemmilla radoilla oli muuten okserit, jes! Ja niissä pysy rimat, wohoo! =)

Ekalla radalla tuli vielä aika lopussa A:n läpi ja siinä sit välitön palaute "höpöhöpö" ja peli seis, homma loppu siihen ja radalta pihalle kävellen. Koira oli sen näkönen kun olis selkäänsä saanut, oikeesti. =O Mua vähän hävettikin. =)
Silittelin sitten vähän kehuiksi kun oltiin radalta pois, mutta palloa ei tullut. Jumankekka että oli koira sen näkönen että viesti tais mennä perille. Ja se "höpöhöpö" ei tullut edes agrella!! =)

Ekan radan tuomaroi Pertti Siimes ja ei ollut paha rata ollenkaan. Tokan Karstusen Janne ja rata oli vielä edellistäkin helpompi - ihan juoksurata. Mutta toisaalta meille hyvä, vedätyksissähän ne rimat usein alas tulee. Tänään päästiin siis treenaamaan monia hyviä juttuja! Kontakteja, vedätystä, okseria jne. Hyvä hyvä!

Toka rata oli yllätyksellinen! Hyvät kontaktit ja A ihan super! Rimat pysy! Ja lopputuoksena nolla. Etenemä ihan ok (4,01m/s) aksaradaksi, vaikka ripeemminkin ollaan joskus menty. Sijoitus 6/22. Oisko Inton miinusaika ollut jotan -6s luokkaa kun Vakkurin Iidan Hunni veteli -14 sekkaa, jos nyt oikein muistan tulosseinältä kattoneeni - että silleen! =) Mutta mä oon nykyään todella hyväksynyt, että Into on mikä on ja ÄÄRETTÖMÄN HYVÄ sellaisenaan kun on. TAITAVA! Tekee varmasti aina parhaansa! Ja näillä mennään, kisataan kisaamisen ilosta! Ei kilpailla muitten kaa! Ittemme vaan! Mulla on toi kiituri tuossa kasvamassa joka varmasti tuo mulle sitten joskus toisenlaista iloa homassa! Tuntuu niin, että tää kaikki on tarkottetu näin.. Mulla on Himon kanssa tekemisestä vahva tunne... =) This is ment to be!!


Intolle toivoisin mineissä eteen haastavia ratoja jossa todella pääsee näyttämään osaamistaan! Ettei aina merkkais vaan se etenemä! Siksipä seuraavat kisat mihin suuntaamme on riman kisat maaliskuun 9pv, tuomarina Laamasen Mia ja hiekkapohja. =)

Tänään oli hyvä päivä ja koira oli todella todella iloinen tokan radan jälkeen! Loppujäähkällä nyysi multa vaan tumppuja kädestä kokoajan ja mä kikattelin - siitäkös se vaan innostu lisää! Huvittava tappijalka! *sydän*

Tässä video päivän tokasta radasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti