keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kilpirauhaskokeita ja kontakteja 27.2

Ensiksi ns. huonot uutiset...

Leevi (3.6 tulee 9 vee) on ollut jo pitkään kotona hyvin vaisu ja siltä kontrolloitiinkin jo marraskuussa samalla kun kainalopattia tsekkailtiin, niin kilpirauhasarvot. Ne oli jo silloin alhaisella tasolla ja sovittiin, että kontrolloidaan myöhemmin patin poiston yhteydessä. Pattia en nyt kuitenkaan tähän hätään ole lähtenyt poistattamaan, kun on laattamainen sekä laajahko ja pahassa paikassa kainalossa. Siitä lähtee iso pala ja nyt talvella kun koiraa on puettavakin.

Viime viikolla kuitenkin päätin, että varaan ajan pelkkiin kilpparikokeisiin, koska koira edelleen todella vaisu ja samalla vois kattoo korvat, kun oli raapinut toista "kovin". Korvista ei löytynyt mitään eritettä, mutta pienesti hiivaa kuitenkin, tähän saatiin troppia, Canofite? ja jokin huuhde. Eka koira ever mun koirahistoriassa jolla on korvaoireita!!

Tänään sitten saatiin kilpparitulokset ja arvot edelleen alhaiset. =( Ell olikin sitten sitä mieltä, että aloitetaan lääkitys! Fine by me, kun aksaatiakaan ei enään harrasteta. Onneksi ei kuitenkaan ole mitään vakavampaa! Katotaan josko alkaa piristymään, parin viikon päästä pitäs ottaa kilpparikontrolli. Halpaa lystiä! Eiliset kokeet, korvalääkkeet ja tän päivän lääkkeet 200,- KIITOS!

Hyvät uutiset puolestaan on, että päästiin Inton kanssa Mänts:n halliin treenamaan kontakteja Tuulan "siivellä". Sinne kun saa kaverin viedä satunnaisesti treenaamaan 10 euron korvausta vastaan.
Into oli aika liekeissä ja en saanut sitä juurikaan virheitä tekemään. Teki loistavia suorituksia ja päätin lisätä haastetta...eli heittää pallon sen eteen menemään kun suorittaa A.ta tai puomia. Alotettiin puomilla ja tällä sainkin koiran tulemaan pari kertaa läpi ja pääsin huomauttamaan asiasta. Korjasi seuraaville toistoille loistavasti ja kesti kahdenkin pallon sinkoilun juuri, kun juoksi alastuloa! Wohoo! A.lla sama homma, hyvin kesti ja veti. Sisso!! Voi vaan todeta, että kyllä se treeneissä osaa!

Keppien avokulmaa otettiin siinä samassa vähän, hurrata sen suhteen ei voi huudella. =D

Olis kyllä taas siistiä treenata useemmin ja säännöllisemmin ja kehittää koiran taitoja. Kaikki kikkailu on kivaa, kun kääntymään siivosti eli pienesti mä en tota koiraa saa/osaa opettaa sille sitä. =)

Tulis jo kesä!

Iki-ihanainen Kati oli taas kuvannut salaa meittin menoa ja tässäpä videot:

A-rata

B-rata

(vähän vauhditonta menoa taas...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti