lauantai 9. helmikuuta 2013

Kellottelu aiheuttaa hosumista! =) 8.2

Misan kanssa Orimattilassa Hurttahallilla treenaamassa ja täytyy kyllä sanoa, että enpä voi paikkaa kehua. Treeni meni monilta osin uusiksi, kun ei ollut kaikkia esteitä ja osa käyttökelvottomia. No, saatiin kumminkin hyvin tehtyä ja kelloteltua juttuja. Onneksi harjoitukseni koostui useasta pienestä pätkästä. Oheessa piirros joka muokattu siihen muottiin mistä treeni lopulta muodostui...

Into oli alkuun hyvinkin liekeissä! =D Se vaan polttaa tolla energiansa aika nopeesti loppuun.

Puomilla oli aika liukas tuo ötökkä tänään, lasetteli vauhdikkasti läpi mallikkailla juoksukontakteilla. =)hmm....

Noita eri ohjauksilla vientejä olis syytä kellotella useemmin ja opiskella tuntemaan omaa koiraansa! Aika hyvin kaikki teoriat piti paikkaansa Intonkin kohdalla, mutta mahtu mukaan yllätyksiäkin. Puomiharjoituksessa en päässyt pakkovalssilla estettä 3 ohjaamaan, kun siitä ei kertakaikkiaan tullut mitään ja sen kerran kun tais tulla Misa sössi kellon kanssa =). Tehtiin tämä ihan vikana juttuna. Syy ei ollut koirassa vaan mussa!! Mä en vaan saanut koordinaatteja kohdilleen ja oli vaan viisainta jo siinä vaiheessa lopettaa! Intolle pidemmän kautta kierrättäminen oli hitain, kun otti 2 hypyn jälkeen muhun niin paljon etäisyyttä. Misan maksikoiralle oli selkeesti nopein! Intolle paras tossa oli sylivekki 3:lle.

Mustien ympyröiden harjoituksessa vihreän viivan ohjaus 4:lta 5:lle oli meille vaikee. Alkuun vaan hosuin! Ja en saanu koiraa 6:lle! Paremmalla rytmityksellä muuttu huomattavasti paremmaksi! Kun kiire tossa ei ollut kuitenkaan mihinkään! Helpointa itelle oli niisto neloselle. Eikä oikeesti ajallisesti ollut paljon heikompi kuin toi pakkovalsii-valssilla vienti (muutama kymppä!), koska siinä olin ite niin huono ja Into huono kääntyjä valsseilla. Misa myös sano, että Into ei kiihdytä siitä valssista yhtä hyvin jatkoon kuin esim: niistosta. Tän oon huomannu itekin ja se kiihdyttäminen mun perään / leluun on ollutkin jo pitkään treenilistalla. (kun vaan treenittäs/päästäs treenimään näitä asioita jossain!)

Näissä kellotuksissa huomasi taas itsessä sen piirteen, että alko hosumaan - kun "taisteltiin" kelloa vastaan. =) Pitäs kyl vaan näissäkin anataa mennä omalla painollaan eikä yliyrittää ja kaivella vauhtia esiin koirasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti