torstai 14. helmikuuta 2013

mm. sikailua kontakteilla 10.3

Kolme rataa vuokkosilla. Kontaktit paukku ja pahasti! Sekä keksimmäinen rata keskeytettiin esteen 9 jälkeen, kun vielä rimat kolisi ja tippuikin.

Koira tuntu jotenkin tahmaselta ja ehkä hiukan väsyneeltä. Lauantain kyllä huili kokonaan ku pe käytiin treenimässä.

Hiukan nousi tattikin ottaan kisatessa, kun oli tahmanen ja noi kontaktit..huoh! Yhtäkkiä taas ihan viturallan! Oli jotenkin tyystin välinpitämätön niillä ja viis veisasi mun käskytyksestä. "Munatonta" oli menomme muutenkin...

Iski taas vauhti (sen puutteen) vitutus! =)

Oheessa meijän eka rata.
Nopeempaakin ollaan kyllä aksaratoja vipelletty, mutta loppujen lopuksi ihan sujuva rata. Kontaktivirhe tuli puomilta, mutta tämä rata siksi hyvinkin vertailukelpoinen, että kontaktit oli likimain juoksusellaiset ja näin meille vielä normaalia nopeemmat! =) Meijän meno on jotenkin "munatonta", mä en saa siitä mitään kiksejä! Haluaisin sen olevan muuta kuin pikkusievää nollastelua... (vaikka ei niitä nollia nyt ihan sadellu ole! =) ) Tolleen -kisat treenimuudilla- kun mennään homma pysyy kasassa! Jos taas ajattelen, että omalla tekemiselläni alan kaivelemaan koirasta enempiä irti -että nyt mennään eikä meinata, rupeen vaan hosumaan ja persiilleen menee! Kirmaan vaan...
Koira vois mielestäni hoitaa menemisen ja parhaansa Into varmasti antaakin! Ei se mitään tahallaan tee!!

Koen myös, että tämän lajin taroitus kisoissa on se, että pitää pystyä haastamaan kaikki oli vastassa ketä tahansa, eikä vaan niin, että toisen epäonni on toisen onni! Vaikka onhan se sitäkin... (Ja mä en siis nyt haaveile mistään maailmanmestaruudesta tai muustakaan suuresta! Vain, että pystyisi kisoissa haastamaan minien kärkeä silloin tällöin, saada koirasta vaikka ekaksi valio, muutenkin kuin "lahja"serteillä. =)) Tällä hetkellä nollaradoilla liikutaan sijoilla +10..

Eilen voiton ko. radalla veivät Niinu ja parson Nila, eli toki kovemmasta päästä kisaajia, mutta ei meillä ole mitään jakoa tuollaisille parivaljakoille!

Heidän etenemä 4,49m/s ja miinusaikaa -10,73 (me mentiin melkein s/m hitaammin!)

Video Niinusta ja Nilasta.


Joku varmaan aattelee, että mitäs otit russelin...

Treenaminen on kivaa, kun siellä ei tarvii haastaa kuin ittensä, ei tarvii kilpailla kenenkään kanssa. =)
Siksipä saatammekin vain ruveta treenaamaan. Kehitellään (kikkailu)taitoja ja käydään kisoissa vaan joskus kikkailemassa. Tosin minien radoilla ei paljon kikkaillla, pitäis vaan osata piipertää... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti