lauantai 2. helmikuuta 2013

Tupla jälleen 2.2

Edellisestä kerrasta näkyi vierähtäneen taasen kuukausi, mutta onneksi tämä harvoin kisaaminen ei ole vaikuttanut tekemiseen. Tänään taasen tuplanolla, kaksi rataa vaan kisattiinkin ja ihan hyvillä suorituksilla vaikkakin aina meijän ratoihin mahtuu se jokin pieni säätö joka "pilaa" kokonaisvaltaisen onnistumisen tunteen. Suunta lienee kuitenkin oikea? Ja tavoitteita saavutettu..

Alkaa nimittäin nollaprosentti olla kohdillaan ja siltä osin tavoitteita saavutettu (toivottavasti ei tilapäistä!),
mistä olen äärettömän iloinen! <3 14 viimeisintä starttia joista nollaratoja 10!, MUTTA (miksi kaikessa täytyykin aina olla mutta?) aina meidän ratoihin mahtuu jokin pieni säätö joka "pilaa" muuten hyvän kokonaisuuden ja kokonaisvaltaisen onnistumisen tunteen. Olisihan se kiva myös hätyytellä kisoissa kärkeäkin, kun nyt ollaan ihan luvattoman kaukana! Ja kenties saada tuosta koirulista valiokin... Kaikki tietty ajallaan ja askel kerrallaan, oikealla tiellä varmaankin ollaan? =) Tämän pv:n päällimmäinen tavoite oli kontaktien teko ja sujuvan menon säilyttäminen. Kontaktit oli suht ok, joskin ekan radan lopussa olleen puomin suorituksesta Into jotenkin häkelty. Se kait luuli tullensa läpi ja mietti saako sieltä lähteä, koska lähti etenemään sieltä seuraavalle esteelle minua kohden todella epävarmasti ja ravilla. Ohjausvalintani tuohon kohtaan ei ollut varmastikaan nopein vaihtoehto, mutta se ei ollut tavoitekaan, vaan halusin testata kisatilanteessa koiran itsenäistä etenemistä puomin loppuun. Ok!

Tokalla radlla piti päästä A.lla irti eteen ja tässä kohden en oikeen luottanut koiraan vaikkakin olisi pitänyt, jotta saadaan treenatua noita tilanteita kisoissa ja siksi valssi A.n jälkeiselle hypyllle oli auttamatta myöhässä!

Pussille olisi myös tokalla radalla tarvinnut jarrutella -tiedän Inton ampuvan pussista pitkälle, mutta jotenkin en uskonut menevän noin pitkälle! =D ens kerralla oon viisaampi!

Tuntuu myös kisoissa, että mä joudun tekemään kauheesti kaikkea saadakseni koiran kääntymään ja oikisille linjoille, noin niinku minikoiraksi, muut pääsee paljon helpommalla ns. perusjutuilla (vaikka ei saa verrata!). Mutta ittepähän oon koirani kouluttanut! Ja pidän lopputuloksesta!! =)

Video kisoista.

Huomenna aamusta Turkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti