torstai 1. marraskuuta 2012

Hallilla hillumassa 1.11

Olin niin suunnitellut mitä treenaan ja tehnyt kunnon treenin ratapiirroksineen, MUTTA tuli taas sohellettua kaikkea muuta melkein. =) Okei, no mentiin me se harjoituskin, mutta se kepeillevienti mikä ton treenin pointtina oli vei alkuun vähän hermoja, kun se oli niin saatanan vaikea. Tai Intolle ainakin =D, mä en kertakaikkiaan saanut sitä pois ansahypyltä ja nyt täytyy laittaa mietintämyssyyn kuinka noita juttuja lähtee vahvistamaan! Nyt tein sit loppujen lopuksi helpotettuna, eli lähetin hypyn takaa kepeille suorassa linjassa. Saattoi silti käydä nappaamassa ansan. Pistin ansahypyn niille sijoilleen kasaan niin, että siivekkeiden väliin jäin 20 cm rako, no Intopa sujautti sitten edelleen sen kautta kepeille... =oPiirroksen mukaisten kuvioiden lisäksi tehtiin välistävetoja molempiin suuntiin 3:lla hypyllä.

A:n alastuloa niin, että siltä lähettiin VAIN "mennään"-käskyllä. Huijailin käskyttämällä putkeen ja kaikkea muuta..kiusasin liikkeellä. Yllättän hyvin veti, alun muutaman stiplun jälkeen.

Pari vahvistusta myös ihmisnuoleen pysäyttämällä ja palkkaamalla ennen hyppyä.

Topps:n oppien mukaisia käännöksen palkkauksia tehtiin myös pariin otteeseen.

Sit innostuin lähettelemään (lue: leikkimään!) Intoa kepeille "kilsan" päästä, kun olin kaikki muut esteen laittanut pois. Haki joka kerta avokulman (saman suunnan mitä oltiin treenattu), sai siis itse päättää ja veti aika kaarroksenkin kautta, mutta meni joka kerta sairaan hyvin ja OIKEIN sisään!! Pujotteli UPEESTI mun seistessä paikallaan toisessa päässä hallia! Super!!

Loppuun vielä jokunen toisto keinulla.

Paljon ehkä tehtiin tänään ja lopppuun jäi hyvä mielikin (uskon että molemmille) alun keppihermostuksen jälkeen. =)

Ens kerralla ehkä pysytään toivonmukaan paremmin suunnitelmassa. =o

Jatkamma teemalla kääntyminen (valssit ja vekit), kontaktit (vapautuminen ja putkierottelu), kepit (sis.menot ja ansat).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti