tiistai 6. marraskuuta 2012

Hyödytöntä sohellusta (taas!) 6.11

Kävin hallilla tarkotuksena tehdä vekkausta, A:ta ja kepakoitsii. Vekin ja kepit yhdistin ja niihin putkiansankin.

Mutta ihan alkuun, kun päästin Inton irti halliin se alko hillua hulluna ja mulla oli hyppy valmiina liki toisessa päässä hallia. Käskytin vaan huvikseni hop, hop kun riisuin takkia ja Intopa kävi nappaamassa hypyn, kehuin! Mua sieltä kohden tullessaan suikkasi vielä A.n kautta, jonka tuli ronskisti läpi. Mä en kerrenyt sanoa tai tehdäkään mitään kun hän jo itse meni sinne iloisena takaisin ja ota-asentoon. =D Huvittava pakkaus! Sit kyllä kehuin!! =) Sit hää suikki vielä kepit ja putkeakin. Putkesta kun tuli ulos käskytin taas hop hop hop ja hänpä lähti musta poispäin sinne hypylle. Huippu tyyppi! =) Todellista kauko-ohjausta! =)

Mutta itse treenin alotin ihmisnuolen jarrusta. Palkkasin pysähdykseen, ok.
Vekki ei alkuun pelittänyt ollenkaan ja paineli kepeille johku kakkoseen tai ylemmäs. Putkiansa ei haitannut! Vekkiä palkkailin lelulla.

Avokulma kepeillä tökki hermojen menetykseen saakka. Oli taas niin höösänä kun sai palkkaa kepeistä, että pinko jopa puoleenväliin sisään. Sain kuitenkin apukeinoilla onnistumaan. Tosin apukeinot on yök! =)

A:lla testailin yhtä uutta konstia jonka totesin et ei varmaankaan tuu pelittää meillä, tai ei ainakaan poista korkeelta ota-asentoon tiputtautumisen ongelmaa. Uusia keinoja mietintään...

Nyt nää yksintreenit ei kyl oo ollu kauheen kehittäviä.. =D

Paree varmaan tulevaisuudessa keskittyä tohon pelkkään A.han.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti