tiistai 27. marraskuuta 2012

Hoitopäivät

Kaikki pojat eilen eläinlääkärillä, kaikille kennelyskänenäsumutteet ja Leeville lisäksi kainalo "patin" tsekkausta. Siitä otettiin ohutneulanäyte joka ei osoittanut sen olevan pelkkää rasvaa. =( Patti tulisi tulevaisuudessa poistaa, mutta tiiä häntä mihin asti menee, kun tosiaan kainalossa on. Nyt talvella pitää koiraa pukea -> hankaa ja toisekseen jos on paskakelit sinne menisi likaa. Leevistä otettiin myös verikokeet. Kaikki muut ok, paitsi kilppari oli vähän kiikka kaakka, tarvii tarkistella jossain vaiheessa. Leevi on kyllä ollut mielestäni väsynyt, mutta sanotaan myös että ihmisen olemus heijastuu koiraan =) varsinkin koiraan joka on muutenkin ko. ihmisen perään. Ja Leevi on älyttömästi mun perään. =)

Anto sen neulanäytteenkin ottaa ihan tosta noin vaan rimpuilematta pätkääkään ja samaten verikokeet. Kaksi eri kertaa vielä otettiin! Jotenkin epänormaalin cooli oli!
Tosin rauhallisuus loppu sumutteen laitossa! =D Merjakin sano, että huomaa hyvin että on ennenkin laitettu..

Tänään kaikki pojat oli puolestaan Riinan käsittelyssä. "Isoilla" oli kireyttä takapäässä ja Intolla puolestaan taas siellä etupäässä ja niskassa.

Nyt huilitaan aksasta reilun viikon verran Inton kanssa ja otetaan muutenkin rauhallisemmin kaikkien kanssa. Saa "rokote asettua" rauhassa ja kunnon hyöty irti Riinan käsittelystä! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti