lauantai 4. elokuuta 2012

Sadetanssia 3.8

Illalla kasilta kentälle ja eikös juuri ennen sitä alkanu satamaan! Otsikkoon viitaten treeni ei kuitenkaan mennyt kuin tanssi vain. =) Positiivista on kuitenkin se että Intoa ei haittaa ollenkaan aksan tekeminen vaikka sataisi kuinka! =)

Tein vaan lähdössä pysymistä kahden hypyn takana ? palkkausta siitä ja viskyleikkausta muutaman kerran. Muuten treeni koostui A.n treenauksesta. On se saatana vaikiaa ton kanssa....
Tein niin, että palkka = namit pussi päällä ihan A:n juuressa kiinni. Koira teki nätisti onoffi:t mutta tiputtautui korkeelta tapansa mukaisesti ja ei uskaltanut ottaa nameja vaan meni siihen viereen asentoon. Argghhh!! Sitten testing testing -käskytin "kiipee kiipee" ja harjan ylityksen jälkein sanoin "saa" laskeutu hyvin nameille ja söi ne. =O Okei, toimii siis näin namien kanssa, mitäs sitten kun kisoissa ei oo nameja siellä ja jos sanoisinkin saa niin sehän on samalla vapautuskäsky eli onko = hyppää vaan sieltä korkeelta?! Ja eihän se edes kisoissa fokusoi siihen eteen kun ne namit ei ole siellä... Kotona ulos ovesta lähdetään saa-käskyllä ja ruokaa saa alkaa syömään saa-käskyllä. Ristiriitaista... Romukoppaan saa-homma! Taidan sitkeesti käyttää nameja treeneissä kuitenkin kaitpa tuon jossain vaiheessa luulisi älyävän että ne saa ottaa. Tai sit pitäs uutena temppuna opettaa vaikka etsi = etsitään nami ja ne saa syödä ja sit sama homma A:lla. Kotona ollaan kyllä alotettu nyt myös kehikkotreenit. Pari kertaa tehty ja ihan ok -katotaan miten etenee ja otettasko A.lle käyttöön? Tosin se ois sit enempi juoksukontaktihommia ja en usko niihin ton koiran kanssa kun muutenkin pomppii niin korkeelta.. Eihän tietty mahotonta olis, että kirmaa boksiin ja tekee silti onoffit. Mutta tolle koiralle on saatava ajatusta siitä kontaktipinnalle astellaa alemmas ja siitä vasta onoffit, ei niin että kontaktipinnan ylärajasta tiputtaudutaan onoffiin. Paikat hajoo!!! Ja toisekseen kisamuudi on niin eri, että siellä tiputtautuu vielä korkeemmalta ja tajuaa ittekin, että jos pysähtyy siitä asentoon, sattuu!

Jossain vaiheessa pidetään varmaan kisapreikki ja duunaillaan näitä (toivonmukaan) paremmaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti