keskiviikko 29. elokuuta 2012

Turussa 29.8

Piipahdus Janitan opissa ja antosaahan tuo oli taas. Rata ei ollut niin paha kuin siellä yleensä. =)Selvittiin ihan mukavasti eri kohdista! Alussa oli puomin alla ns toisella puolella J.nä olevaan putkeen irtoaminen ja se sujui Intolta mallikaasti! Putken jälkeen piti keretä persjättöön... Jatkossa seurasi pari takaakiertoa, ei kylläkään peräkkäin, joista jälkimmäinen oli muurille. Siellä tuli mun tyypillinen moka esiin -ootan koiran rinnalleni josta törkkään takaakiertoon. Vois kuitenkin luottaa ja ajottaa niin, että juuri ennen kuin totaalisesti katsoo minuun edelliseltä hypyltä laskeutuessaan, tulee törkkäsy ja oma sijainti jo aika lähellä muuria. Tarvii luottaa, että esteen lukitsee törkkäyksen tultua ja jos sen tekee tuskin pois tulee. Tämä oman tekemisen muuttamisen jälkeen LOISTAVA! Ja kaiken kukkuraksi tuntu äärettömän hyvältä. Kun oppis vaan toteuttamaan aina. Puomin kontaktit oli hyvät!! Sit sen jälkeisessä elämässä valssi ja irrotus hypylle. Ekalla valssi linjautu hiukan väärin ja tuli vekattua (lue: ihmistolpattua!) seuraava hyppy josta seurasi kielto kun koira ei kunnolla estettä nähnyt ja eksyi jo katsomaan likeellä olevaa muuta estettä. Heti seuraavalla yrittämällä hyvin, kun oma tekeminen oli oikeanlaista. =) Keinu hyvä ja siinä pääsen kyllä hyvin irti eteen. =) Okserille tein kaksi kertaa leikkauksen ja toisella tosi pahasti päälle puskien ja kummallakin kerralla pysy rimat ylhäällä, jes! Sit yhes kohdin Into vähän irtoili, joutu turvautumaan vastakäännökseen, mutta siis taas heti seuraavalla yrittämällä korjaantu tämäkin. Kiva kun ei tarvinnu jyystää! Paitsi yhtä kohtaa lopussa =D minkä jo niiiiin ennalta arvasin. Kepeiltä takaakiertoon muurille, pitkällä viennillä. En osaa ajottaa törkkäsyä oikein. Ootan liian kauan, koira kerkee tulla ulos linjaltakin ja kattoo vaan mua. Törkkäsy heti ja taas ite jo muurin lähellä, kun koira tulee ulos kepeiltä ja ottaa katsekontaktin minuun. Toimi kun ite teki oikein ja luotti koiraan.
Oli mukava treeni ja tuntu ehkä hiukan "liiankin helpolta" ollaksemme Janitan treenissä. Mukavaahan tuo tosin on jos jotain osataan ja onnistutaan!

Tosin mahtuhan sinne mukaan yksi ajattelemattomuusvirhekin...Yksi A.lle linjaus putkesta tullessa -tyhmä vienti iteltä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti