perjantai 24. elokuuta 2012

Tökkii tökkii 23.8

takaakierrot meinaan ym. Kentällä töitten jälkeen tekemässä pienesti, tai niin oli tarkotus, mutta kun homma tökki aika pahastikin niin tulihan niitä toistoja.



Oheisessa kuviossa väännettin ja kohdat on viimeviikonlopun purinan kisoista jotka meni perseelleen. Tänään oli ilo todeta, että ei onnistunut niillä ohjausvalinnoilla treeneissäkään. =) Toi koira ei irtoo takaakiertoihin tarpeeksi hyvin! Mä kun lähen ennakoimaan ottaa hypyn edestä! =(

Kehystämättömissä numeroissa en halunut tehdä puomia edeltävää hyppyä ns. pakkovalssin omaisesti (kisoissakaan), koska koiran tulisi silloin liikua hypyn siivekkeiden suuntasesti, mutta se oli ainut toimiva vaihtoehto saada koira suorittamaan hyppy ennen puomia oikealta puolelta, puomille meni silti hyvin oikein! Takkakiertoon sinne saaminen oli tuskaa, toki saatiin onnistumaan, mutta kuitenkin! Sama toisessa kuviossa, sylivekkinä hyppy 5 ja 6:lle takaakierto-valssi ja aina otti hypyn edestä. Perkele! Sit jos se onnistu linja kusi seuraavan hypyn takaavientiin. =) Linja treenissä niinkuin Jalosen radallakin oli että 8:lle vietäessä hypyn 7 oikean siivekkeen kautta itse kulkien (eli 6 koira suoritti ns kauenman kautta) sitä joutu kiertämään ja taaksetörkkäsyyn 8:lle oli kiire. Kuvassa näyttää liian helpolta! Kepit Into jätti kisoissa kesken ku oli samalla lailla kuin kuvassa. Tänään EI MITÄÄN ongelmaa!!

Suurin odotuksin viikonlopun kisoisin! Jo sisso!! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti