tiistai 31. heinäkuuta 2012

Osteopaatilla 31.7

Kaikki pojat Caritan käsittelyssä. Hugolla ja Leevillä molemmilla lantion alueella jumia eniten. Molemmat anto ihmeen hyvin tai oikeestaan tosi hyvin hoitaa, Hugokin! =o

Niitten edellisestä hoitokerrasta onkin aikaa, kun joku unohti mennä niitten kanssa Riinalle varattuna aikana. NOLOO! Riina soitti sillon 14.10 ja aika 14.00 -> Porvoossa, että missäs oot ja meikä mutsin kanssa Lidl:n kassalla juuri tulleena Honkanummen hautuumaalta. Heti ei ees sytyttäny et miksi hän soitti, oli niin totaali unohdus! Harvinaista mulle!! Ehkäpä tämä elämäntilanne...

Pintis oli taas puolestaan tänään ihan persreikä! Edelliset kaksi kertaa Caritalla ja Piiralla ollu tosi nätisti, tänään vänkäsi kuin mikäkin ja kokoajan.
Mulla meinasi mennä vati nurin!!
Kysyinkin Caritalta, että onko se muka noin kipeä, että käyttäytyy tolla tavalla ja Caritan mielestä ei ollut. Oli muuta vänkäämistä! Kotonakin ollu kiukkusempi pari päivää.... Väsynyt vain?
Yksi kohta sillä oli selässä jumissa joka sekin taisi kohtuu hyvin aueta. Hävettää vaan, kun joutuu koiralle kovistelemaan tuolla, Carita on ihmisiä jotka haluaa koiran ottavan hoitoa vastaan oma-aloitteisesti (luonnollista toki = hoitovaste parempi), mutta jos toi on perkule tollasta ja mä maksan tosta "hunajaa" ni saa sakutti olla kunnolla ja hoidattaa itteänsä! =) No, nyt lepoa loppuviikko ja la ehkä kontaktisulkeisia VÄHÄN! ja su kisatukset Porvoossa.
Ens viikolla pojilla onkin sitten Riinan käsittely torstaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti