tiistai 3. heinäkuuta 2012

Aamutreenit 3.7Aamulla klo 8.00 kentälle treenimään jotta ei olis kauheen kuuma, mutta kyllähän tuolla lämpöä silti piisasi. Oheisessa kuviossa väännettiin, mutta alotushyppynä olikin nro 12. Kasauksen jälkeen meinaan hoksin, että tässähän saapi hyvin treenattua vähän erikoisempaa lähtöä ja vahvistettua sitä, että kaikki matkalla olevat hypyt otetaan. No Intopa päräytti ekalla kerralla ekasta ohi vaikka oli ihan suora linja. Treeni tuli siis tarpeeseen! Tämän jälkeen aina ok!

Kontakteja vahvistettiin kanssa ja niiden kanssa ei aina ekalla menny ihan nappiin. Palautteet sain annettua ja esim. puomilla ties tuleensa läpi kun pysähty sen jälkeen & läväytti heti maate kun katoin sitä pahasti. Treeniä tarvitaan!

Kepit oli kanssa vähän murheenkryyni! Hermoja kyseltiin ja ne itseasiassa kyllä menikin. =o
Halusin viedä kepeille kolmella tapaa:

-törkkäämällä
-perjättö putken jälkeen ja leikkaus koiran linjalle
-sekä itsenäinen haku niin, että olin keppien sis.menon alapuolella.

Törkkäsy toimi nyt jotenkuten, muut ei ollenkaan. Ei kartakaikkiaan malttanu mennä joko oikein sisään tai taittua kakkoseen. Mulla meni vati nurin ja oli hetkeksi lopetettava ja vietävä koira autoon. Ton kiihkon aiheutti se että palkat oli A.n jälkeen siellä valmiina...ei vaan kertakaikkiaan kestäny!

Oli haettava sitte tokalle setille verkko tukemaan sis.menoa, niin että taipu sinne kakkoseen. Nyt ei mitään ongelmaa, ei törmänny verkkoon tms... huoh! Kepakkotreeni, vauhdikkaat avokulmat treenilistaan nyt myös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti