torstai 12. heinäkuuta 2012

Purina Open kera Troyn 11.7

Iltasella epistelemässä Troyn kanssa. Oli ykkösluokan päivä ja vauhdikkaita ratoja. Meillä missiona vain "kuinka löytää avaimet siihen että Taija vie koiran radalle eikä koira Taijaa". =) Ne löyty, jee!! Koira remmistä irti odottelukarsinassa ja odottamaan siinä, mä kävelen lähtöalueelle ja kutsun koiran sivulle.. toimii! Tällä jatkamme!!
Eka rata oli vallan hyvä! Keinulta Esa anto alastulovirheen. Koira oli kyllä hätänen Ja mä en muistanut sen noustessa keinulle sanoa sitä "odota"-sanaa. Kontaktit ei ole kisoissa ollenkaan sitä luokkaa kun treeneissä... On niin vietissään, että vapauttaa itte ittensä NOPEESTI. =( Sit luulin, että pituuden vika palikka ois menny nurin, mutta kolautti vain. Lähtee vetoihin niin hyvin...siis kattomaan mua, että ajatus ei ole hypyssä. Varottava! Varsinkaan ei saa voimakkaasti näissä äänellä käskyttää. Helppoo mulle ku heinän teko. =D Ton radan ohjasin muuten ilman äänikäskyjä -putket vissiinkin ja ainakin kontaktit käskytin.

Tokalla radalla vähän taas pojalla karkasi mopedi käsistä. Oli liikaa varmaan siinä radan reinustalla pällistelemässä joten oli kauheessa vireessä. Ei toikaan rata huono ollu, keinulta vaan losautti YLLÄTTÄVÄSTI putkeen josta hyl. En edes rataantutsuessa aatellu että vois sinne irrota. =)Sit tuli ainakin kolme rimaa alas... =( Yhden ainakin otan kontolleni -keppien jälkeen olevalla loppu "suoralla". Toki tolla radalla tehtiin suoran putken jälkeen tosi tiukka käännös johon koira latoo täysiä ja mä sieltä myöhässä ton keinun jälkeisen homman takia, niin rima siitäkin alas. Yksi rima tuli loivassa kaarteessa jossa koira ns. itsenäisesti työskentelemässä...

Ja voin kuulkaas sanoa, että ykkösistä on tulossa N O P E I T A koiria (bc:t) ylempiin luokkiin jahka vaan nousunollat saapi kasaan, sisso!! Jumankauta mitä menijöitä!! Huh huh!!

Videosaastetta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti