lauantai 28. heinäkuuta 2012

sert-A, wohoo!! 28.7

Kirjotin eilen facebookin, että lähden huomenna kattomaan josko Aku Ankasta olis tullut Hannu Hanhi ja likimain olihan se. Ei uskoa saata! Viimeaikaisten kisaamisten perusteella hitunen onnea ei ole pahitteeksi. Intolle siis eka voitto ja agi serti -> valiokello käyntiin. Oho! =D Toinen juttu onkin sitten se saako tuo serti ikinä seuraajaansa jne... vai oliko tämä satunnainen onnenkantamoinen?!

Hyvältä tuntuu silti, vaikkakaan rata jolla se voitto tuli ei ollut hyvä. Taistelua ihan alusta loppuun saakaa...koira varasti törkeesti lähdössä ja sitämyöten tuntu, että olin radalla joka paikassa myöhässä, loppuun saakka. Puuskutin kun pieni sika radan jälkeen ja pitkään. Sanoinkin, että edes Troyn kanssa kisatessa en oo puhallellu ratojen jälkeen noin pahasti. =) Ennen radalle menoa ahisti kovin, kun näin, että A mennään kahteen kertaan ja voin kyllä rehellisesti sanoa, että toinen alastulo oli kiikkakaakka. Mutta joskus onni on näköjään minullekin myötäinen! =) Kiitos siitä!

Keskimmäinen rata meni ihan vituralleen = hyl. A mentiin taas 2 kertaa YÖK!! ja päätin että nyt vedetään kontaktit tarkasti, mutta paskat niin roiski molemmat sikamaisesti vaikka olin oikeesti päättänyt että ne otetaan. =( Noille tarttee tehdä jotain KIIREESTI!!! Menin heti radan jälkeen ottamaan lämppäesteille A.ta ja arvatkaa tekikö nätisti?! No, ihan sairaan mageesti vaikka oisin juossu kilsan päähän! Sika!

Kolmas rata hyppäri, ONNEKSI! sanoinkin et jos on agi, en mee ollenkaan! =)
Koira oli selkeesti jo tahmea. Joudun kannustamaan etenemään, yök! No, pikku rävellysten ja myöhästen valssien saattelemana kuitenkin nollalla maaliin ja sij. kait kuudes. No, nolla on aina nolla ja lämmittää mieltä! Janakkalan montussa oli ihan sairaan kuuma! Ihmeesti toi nakki kuitenkin jakso...vaikkakin selkeesti antoi kaikkensa ekalla radalla. Tokalla radalla meni hiukan räykyttämiseksi joka kertoo keskittymisen puutteesta ja jösses et viskyleikkaus teki vaikeeta. Meni ihan radalla treenamiseksi ja niin kauan et tuomari hätisti pihalle. =D Noloo...

Videoita ei tälläkertaa ole luvassa! Ei oo julkasukelposta matskua! =D

Niin ja mainittakoon myös, että Janakkalan kaikkien mini3 ratojen voitot meni Mäntsälään! Milja ja Sara nappasivat tuplavoittonollat ja Sarasta tuli hyppyvaliokin! Onnea kovin! Maybe someday we are as good as they are and that lucky too!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti