lauantai 7. elokuuta 2010

Valmennusta a'la Timo Rannikko 6.8. JEEE

Timo tuli sitten kevään meitä taas koutsaamaan ja olihan mahtavaa, kun näitä koulutuksia tai treenejäkään ei ole liiemmin ollut. Rata oli kiva, haastetta paikkapaikoin ja sit taas ihan peruskamaa. Kepeille vienti oli kyllä taas sitten niiiiin Timoa kun voi olla. =)
Mä oli Leevillä ja pelkäsin kuollakseni, et koira ei jaksa mitään, kun ihan sairaan lämmintä taas. Mutta, se jakso erittäin hyvin ja mä varmaan vaikutin muitten mielestä ihan hihhulilta, kun en missään jääny kökköömään koiran kans, vaan jos tuli kämmin hilluin kuin durasel-pupu. Koiralla oli selkeesti hyvä päivä ja kivaa tekemistä. Rata oli 29 esteinen ja päästiin se loppuun pätkissä ja paikkapaikoin kyllä jouduttiin hinkkaamaan, mun takia tietty. Välistävedot tuotti onkhelmia. =) Oli tosi pitkillä esteväleillä.

Kakkoseste oli pituus jolle tultiin liki suorassa linjassa, mutta siitä lähettiinkin sitten melkein takasin tulosuuntaan, viistosti kylläkin. Mietin tekeväni siihen ennakoivan valssin ollen hiukan sivuirti, mutta suunnitelma muuttui pituudella tehtäväksi ihmisnuoleksi ja Leevi teki sen tosi nätisti. Kolmosen ja nelosen väliin puolivalsilla välistäveto, mutta koirapa ei irronutkaan kolmoselle syystä mikä toistui toisessa paikassa samalla lailla -> eli kun sain niin paljon etumatkaa koiraan irrotin sitä hypylle, oletin lukinneen esteen ja jatkoin jatko-ohjaukseen. Mutta tämä kaikki siis liian aikaisin, rytmitys petti, koira ei ollut estettä lukinnutkaan ja kääntyi perääni juuri ennen kuin olisi pitänyt hyppyyn ponnistaa. Uusiksi ja paremmin. Esteet 5,6,7 olivat kentällä ns. poikittaissuunnassa ja 8 este oli suoran päässä olevat kepit, avokulmassa. =) Tosin kepit näkyi vain juuri ja juuri, kun niiden edessä oli suora putki, saman suuntaisesti kuin kepit siis. Ekayrittämällä Leevillä ei katse edes vilkaissutkaan kepeille vaan se kurvasi suoraan putkeen. =) Hihhuloitti ympäriinsä hetken ja sit toisen putken kautta kepeille. Kokeiltiin uusix ja ei, sit tehtiin niin et lähetin 1 hypyn takaa ja Timo palkkaamassa koiraa kepeillä, oikein. Tämän jälkeen homma oli Leeville sälvää pässinlihaa! Teki oikein ja leijeröin putken. No sit tuli ne välistävedot ja pelkkään vastaseen ei ollut tulosta tietoakaan, puolivalsseilla tuli muta tuntu itestä tökeröltä, sit muutettiin niin et ekaväliin valssi, toiselle taaksetyöntö-päällejuoksu ja kolmannelle visky, siinä hidastu. Paras ehkä niin et eka väliin se valssi ja toka taaksetyönto-päällejuoksu ja vikalle pakkovalssi. =) Mut tähänkään en ole omassa tekemisessäni tyytyväinen, tällassia pitäs treenata...monia tekniikoita tiivisti peräkanaan.
Tämän jälkeen tuli A, muuri ja luukutus suoraan putkeen mikä syötti ihan suoraa toiseen putkeen jonne ei kuulunut mennä ja piti saada putkesta viistoon vasemmalla olevalle hypylle. Mä kerkeksin loistavasti tekemäään persjätön putken jälkeen ja sain koiran ihan sikahyvin oikealle hypylle. No jatkossa oli niistoa, mikä kusi taas ekalla kerra, vittu. En tiiä koska opin muistamaan!?! Yhessä leikkauksessa hidastu, muutettiin saksalaiseksi, oma tekeminen kökköä. Puomin alastulon roiskasi nätisti, kun en muista näissä koulutuksissa toimia niin kuin treeneissä. =( Puomin jälkeinen takaakierto- valssi -valssi meni sairaan nätisti. Hyvä mä!! Sit lopussa yks persjättö jossa kerkesin jo kirmailla koiran edelleä reilusti, siltä alkoi olla paukut loppu... Hyvä setti Leeviltä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti