lauantai 14. elokuuta 2010

Leevi 2 starttia Nastolassa 14.8

En kyllä uskonut kisaamisen onnistuvan, kun Nastolaan lähin ajelemaan, vettä tuli aivan saavista kaatamalla koko matkan. Perille päästyä satoi vielä jonkun aikaa, mutta ennen kuin mini3 alkoi, loppui sade. Jes! Ihan pikkiriikkisen tihutti jossain vaiheessa kun maksit meni. Luokkajärkkähän kisoissa oli vanhan mallin mukainen, mini-medi-maksi.
Kolmoset tuomaroi Salme Mujunen ja sitä perinteistä Salmeahan radat olivat. Agiradalla keinulta jyrkästi takaisin melkein tulosuuntaan...alussa 2:lta 3.lle takaakiertoon joka suorassa linjassa seuraavien 2 hypyn ja pituuden kanssa. Pituus syötti ihan suoraan kepeille, mutta siitä lähettiinkin loivasti oikeelle keinulle. A:n jälkeinen kohta oli paha. Ansaputki sika lähellä. Loppu oli kiva..ehkä siksi kun selvisin siitä ja persjätöillä vielä. =) Hyppärillä alotus niin, et ekalta hypyltä avokulmaan kepeille. Sit radalla oli 4 suoraa putkea.... =) Kiva rata, mutta hylly tosin agiradan tapaan. Eka rata hyllytettiin kun Leevi ei lähteny kakkosen ihmisnuoleen mukaan ja meni seläntakaa kolmosen väärään suuntaan. Videolla näkyy et oon kovin ohjaamassa koiraa takaakiertoon, mut ei tule niin ei tule. Liekkö katse ollu hetken poissa koirasta vai mitä...(Niinu katto videon ja siinähän se syy oli..katse poissa koirasta, turha syyttää koiraa!) Hyppäri hyllytettiin kun Leevi päätti olla tulematta mukaan valssiin (en tiiä vai oliko mun moka, videolla näyttäs valssi liikkuvan ihan ok suuntaan, ei tosin ole ihan valmis kun koira lähtee ponnistamaan) ja hyppäsi yhden ansahypyn. Näyttää mielestäni myöskin siltä videolla että on lukinnu esteen jo ollessaan siellä edellisellä. Että sellanen Nastolan turnee...
Tähän Niinu kommentoi sitä mitä hiukan uskalsin olettaakin, meinaan videota tarkemmin tutkaillessani havaitsin katseeni kääntyvän ihan hetkeksi eteenpäin, katsomaan tulevaa ja siinä syy Leevin väärän esteen hakuun. Lukee sika herkästi persjätöksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti