lauantai 28. elokuuta 2010

Treeniä treeniä 28.8

Shoppareissun päätteeksi poikien kanssa treenaamaan.... Leeville aluksi ihan kaikkea hömppää ja keinua. Oli iloinen menijä. =) Sit tosissaan muutamia päällejuoksuja jotka jälleen teki hyvin, välistäveto pissi, koira ei kuunnellut/tullut ohjaukseen ollenkaan vaan IHAN OIKEESTI luuli tietävänsä mitä tehdään. Lopulta saatiin homma luistamaan. =) Leevi myös kepitteli tänään avokulmaan AIVAN LOISTAVASTI!!!! 135 asteen avokulmaan about 6m matkalta ja aina oikein sisään!! Katse oli aina hienosti fokusoitunut oikeeseen väliin! Jes! Hyvä Leevi. No, ton jälkeen sit oli umpikulma vähän hukassa, mut sou. =) Hienosti veti!!

Hugo pääsi myös hömppäilemään. Sillä oli sairaan kivaa, todella!! =) Se juoksenteli kaikki mahdolliset esteet omin nokkineen ja välillä mun luo kattomaan saako palkkaa. Hugo myös kepitteli tänään sika hyvin! Miksi se ei vaan koskaan vedä kisoissa tolleen, kysyn mä vaan!
Haki loistavasti, pujotteli NOPEESTI ja ajatus oli kokoajan sillä loppuun asti. Jes!

Into teki myös keinua (meno hyppyjen kautta) ja alkuun hiukan pienemällä laskulla ja loppuun laskin muutamalle toistolle hiukan lisää. Tulee kyllä ihan hyvin, mutta musta sais tulla vielä kovempaa ja hiukan pidemälle kovempaa, varsinkin tuota viimeksi mainitsemaani työstämme jatkossa antaumuksella.. Tänään hetsattiin myös lopussa hiukan ja parani meno.
Sit otettiin päällejuoksuja jotka tökki to, osaa kyllä, tänään se tuli todistettua, mutta aina ei malta. =) Sit myös muutamia välistävetoja. Hyvin veti ja hienosti haki erittäin paskasta ohjauksesta vedon jälkeisen kakkoshypyn. Hyvä! Keppeillä otettiin kanssa muutama toisto. Näissä ollaan kyllä pahasti vaiheessa....Kujaa mennään edelleen ja sisäänmenotkin on liian hakusessa. Tehotreeniin siis... mutta hienosti veti kyllä Into! Osaamattomuus on ihan mun treeninpuutteen moka. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti