sunnuntai 15. elokuuta 2010

Niinun valkku, mukana Into ja Leevi 15.8

Inton kanssa alotettiin, se teki rataa kahdessa 10 min pätkässä, ja rata alkoi sivuirrotuksella jonka penikka meni itseasiassa aikan jees. Omien valssien kanssa oli ajotusongelmia myös radan alussa, oli hyvääkin pätkää. Me hypittiin Inton kanssa sitten aina tietty jotakin kohtia välistä, mm. sellaisten esteiden takia mitä ei vielä tehdä. Viskyleikkausta otettiin kanssa, jyräsin liikaa, täytyy antaa koiran hakea este kunnolla edellä ja leikellä vasta sitten. =) Sit oli kohta missä meni oletuksen piikkii, tuli huiskasuja millä varmaan Leevi olis esteen menny, mutta Into kokemattomana olikin armoton. =)Persjättöjä duunailtiin... Loppupuolella harjotusta koira alko suikkaamaan vähän esteitä ohi, väsy selkeesti. Mutta saatiin sekin kohta onnistuneesti sit loppujen lopuksi suoritettua.

Leevin kanssa treenit meni kivasti ja lämmitti mieltä Niinun kommentti "en mä ymmärrä mitä virheitä teillä voi kisoissa tulla?" vastasin: aina sinne vaan mahtuu jotain, ikävä kyllä. =) Ja näinhän se on. =( Viime kisatkin sen osoittaa. Leevin sivuirtoomista vahvistettiin, mutta toisen kautta "kierrättämällä", missä ei tarvinnu sivuirrotusta oli meille kyllä mun mielestä parempi. Sain etumatkaakin ja koiralle suoremman linjan ja näin vauhtia Leeviin lisää. Sitä sillä ei ole koskaan liikaa. Aika mato matalalta tuntu koko treenin ajan vaikka hyvää pätkää tehtiinki. Palkkailin välillä siis niin, että oli onnistunu pätkä alla, usein tulee lopetettua vasta kun se kämmi tulee.
Yhessä käännöksessä hinkattiin mun kropan suuntausta....sit yx takaakierto =) voi jeesus mitä ohjausta... =)Yhen kohdan halusin viiä väen väkisin persjätöilla vaikka valssaamaan olsin kerenny ihan vallan mainiosti. En luottanut koiran estehakuisuuteen tarpeeksi ja ajotuksen persjätöissä kusi, siksi ei käänty kunnolla. Lopussa ei meinannu irrota pussiin millään kun kepit piti leijeröidä välissä, kerta vahvistus palkan kanssa pussista ja johan meni vauhdilla seuraavat kerrat. Leevi oppii kyl nopeesti jos haluaa. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti