maanantai 2. elokuuta 2010

Hugon kanssa Mian kaverina 2.8Mian kanssa oltiin siis treenamassa ja Mia oli värkänny kisoissa sössimistään kohdista kivan treenipätkän. =) Meillekin tuttuja kohtia ennestään. Tosin osasta näistä selvittiin silloin kisoissa ihan kunnialla. =) Alku (1-4) siis RimAn kesäkuun kisoista, ei ongelmia. Jätin kyllä koiran liiaksi oman onnensa nojaan, huomasin vaan itestäni et katse ei ollu visusti koirassa, siksi oli otettava uusiksi vaikka koira oikein menikin. Tästä jatko ihan ok ja mun yllätyksekseni koira veti kepeille sisään menot hyvin (5-7), ekalla irrotin kiertoon ja päällejuoksu 6:lle ja törkkäsy pujotteluun, tokalla valssasin 5 jälkeen ja kepeille siis ulkupuolelta ohjaten ja Hugo meni loistavasti sisään ja pujottelikin hyvin. Siis WAU HUGO!! Palkka keppien jälkeen!
Homma jatku valssilla keppein jälkeen ja putken suu oli paremmin keppien lopun kohdalla kuin kuvassa ja keppein edessä oleva hyppy erittäin lähellä. Tämä ok! Tämän kohdan olen itse sössiny Hugolla kisoissa, oli Saviojan radalla Purinalla joskus keväällä. Takaakierto putken jälkeen jees ja siitä A.lle meno. Ihan ok kontaktit tänään. Irrotus 11 jonka jälkeen persjättö ja taas ulkopuolella ohjaus kepeille ja Hugo teki sen taas, meni hienosti oikein sisään ja pujotteli. Ekan kerran sattuma/vahinko pois suljettu! =) Loppu ok, tosin oma niisto on tällä hetkellä ihan hanurista. Liikkuu virheellisesti. Onnex muistan tän ainakin sit ku oon sen kerran tehny ja sit korjataan. Ehkä se oikea tapakin taas iskostuu nuppiin. Niistolla siis hypylle 16. Tein myös twistillä ja hyvin sekin. Backlappiin Hugo ei lähteny, vahvistettiin sit pari kertaa sitä lopux.
Hugo kyllä yllätti taas tänään. Sillä oli hyvä päivä! Tais olla tohkeissaan kun sai kerranki itekseen olla hommissa. =)Kerrassaan hyvän mielen treenit! Kiitos Mia! Hyvä Hugo!! Meinaan viime muistot on Heinolan kisoista ja sillon koiruus oli kaikkea muuta kuin hyvä tai agirotu, no huh huh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti