perjantai 28. elokuuta 2009

Treenit, Lauran sellaiset 27.8

Treenit juu ja Lauran sellaiset toisaan. =) Laura oli tehnyt koosteradan, mikäli oikein ymmärsin. Pääosin koostu kait Janakkalan maxi ykkösten radasta.
Oli kiva harjotus! Menoa ja haastetta sopivassa suhteessa ja kerrankin treenit jäi ns. oikean pituisiksi. Tuli onnistuttua ja jotain kohtaa hiottua! Niin sen pitää ollakin!
Hugo oli taas innokas, KIVAA! =)
Ekax otin yhtä haastava kohtaa kokeex ja eihän se oikeen nappiin menny. Saatiin kyllä onnistumaan pikku kokeilujen jälkeen.
Sit koko rataa. Alun "luukutus" meni hyvin. Riskillä lähin liikkumaan putkelta reipaasti eteenpäin A.lle ja väliin jäi hyppy sekä pussi. Koira suoritti molemmat hyvin! A:lle persjättöä Hugo ei kestäny van tuli maahan saakka. No, palautus ja matka jatku...viskyleikkaus jees! =) ja parit hypyt..persjättö ennen suoraa putkea josta putkeen nähden poikittain olevan hypyn kautta kepeille. Tuolle hypylle Hugo piti "saataa". Kepeiltä taas putkeen ja siitä viskyleikkaus, mistä "taka-takaan". Tätä epäröin et hakeeko leikkauksen jälkeen sen seuraavan esteen, mutta hakihan tuo kun muisti ohjata ja käskyttää kunnolla. sit loppuun keinu ja putki jne... Ihan ok Hugolla taas! Sen kans on nyt kiva tehdä töitä kun on innokas! =)

Leevillä otin ennen vain treenejä vähän keppejä ruuan voimalla. Malttia puuttuu, kun safka odottelee keppien pässä valmiina. Saatiin kyllä ihan kahden "epäonnistumisen" jälkeen onnistuneet suoritukset. Umpikulma oli kans haastava, mutta tokalla tais sekin mennä. =)
Leevi saa tätänykyä agilitya vain tällaisissa pikkuannoksissa.... =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti