sunnuntai 30. elokuuta 2009

Hugon kanssa Nina Mantereen opissa 29.8

No niin, ensimmäistä kertaa oltiin Ninan opissa ja oli ihan kiva "perus"rata harjoituksena. Haastetta paikkapaikoin ihan mukavasti ja kohtia missä pystyi ohjaamaan useammalla tavalla.
Taas sai huomata kuinka ei vielä(kään) tunne koiriaan. Monessa paikassa eteen tulee, että teen näin, kun en varmaankaan muuta kerkiä. Tosiasiassa kun ei tiedä mitä kerkee ja mitä ei.
Nyttenkin oli suoran putken jälkeen viisto hyppy josta A:lle. Hypylle ja A.lle päätin mennä leikkauksella , kun suoran putken koira menee niin kovaa..... Joo-o!?! Kerkesin "oottelemaan" koiraa putken loppuun ja leikkaukset hidastaa Hugoa sikana. Tohon kerkesin hyvin tekee 2 persjättöä ja tällä vaihtoehdolla koirakin liikku PALJON kovempaa! Hugo oli taas innokas! =) Turhaan myös hanskaan sitä radalla! Edelleen ajatuksena, että sille pitää pilkulleen kertoa kaikki esteet. Toki noinkin, mutta ei niitä tartte mennä nokasta pitäen näyttämään, toi koira meinaan kyllä nykyään HAKEE esteitä!! =) =) Oli ihan onnistunut päivä. Tosin ei siellä mitään ilmasix tullu! Itte mokasin alun pakkovalssissa ihan perinteisellä tavalla lähtien liikkumaan liian aikasin, peruuttamaan siis ja koira lähti heti hakemaan hyppyä väärältä puolelta siis.. V...u mitä pekka perus mokia!?! =) Sit Hugon kanssa saatiin kotiläksyksi (vaikka yleensä hyvin putkiin irtookin) niin irrottelua haastavampiin kulmiin putkiin, ettei tarttis taas hanskailla ja viedä poispäinkäännöksen omaisesti putkiin tollassissa kohdissa. Kepit heppu haki taas mainioisti. Hyvä Hugo! Kehitystä on tullut! =) =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti