sunnuntai 2. elokuuta 2009

Hugo kisasi JAU:lla 1.8

Hugolla 2 ykkösten starttia JAU.n kisoissa Haarajoen koululla. Tuomarina Kati Wala.
Nyt täytyy kerrankin kehua itseä ja rehellisesti sanoa, että olen kerrankin tyytyväinen omaan tekemiseen. Vaikka sillä ei huikeita tuloksia tai nollia saavutettukkaan! =)

Ekaradalla sössi tuli kepeille, minkä kyl jo arvasin ennen radalle menoa. Kolmen hypyn takaa suora vienti kepeille, keskimmäinen oli rengas. En voinu jättää renkaan takia koiran kuin ekan hypyn taa ja sit jäin heti jälkeen 3.lle ja koira, kun ei osaa noita kepakoitsii sillee hakea. Tosta vitonen. Sit päätin et nyt tehään kontakti kunnolla ja kaikki sai sormella osottaa...et etutassut maahan eikä jäädä sinne kontaktipinnalle patsastelemaan. =)
Pääsääntöisesti läpi radan koira tiesi kokoajan mihin ollaa menossa ja minne seuraavaksi. JES!!! =) Tiet oli lyhyitä. Mutta kontaktien takia yliaikaa tuli reilusti.

Tokaradalta tuli vitonen, kun vedin koiran ohi A.sta, mitä en kyl ois ihan heti uskonu pystyväni tekemään. =) Hugo niin mielellään menee niille omatoimisestikin. Mutta hienoo, et koira kuuntelee mua nyt noin hyvin vaikka tässä oltas sen omatoimisuutta kaivattukin. =) Yhessä kohdassa tuli hiukka pitkä tie,kun olis koiran putkeen mennessä pitäny jo kertoa tiukasta käännöksestä sen jälkeen. Yheltä putkelta tuli kaksi peräkkäistä takaakiertoa, mitkä meni loistavasti ja tiukasti! =) Tähän väliin...ei muuten ollu helpoimmasta päästä ykkösen ratoja. Itselle en kokenu vaikeeksi, mutta kun on vertauskohtia aiemmasta... ei ykkösissä oo aiemmin omalle kohdalle osunu takaakiertoja tai välistävetoja..... viistoja vientejä kontakteille.
Tältä radalta tuli 0,14 yliaikaa ja se vitonen. =) Kontakteilla annoin mennä sillä et himmasi kontaktipinnalle. Se on vaan nyt kylmä toisasia et jos vaadin tassut maahan, niin aikoihin ei päästä. Tänäänkään ei ollu tiukat ihanneajat!

Mutta tästä on hyvä jatkaa. Suunta on oikea. Koira kuuntelee mukavasti! Kai noi kepitkin joku kaunispv alkaa onnaamaan. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti