sunnuntai 16. elokuuta 2009

Leevin kanssa Niinun opissa 16.8.


Hyvinkään koiraurheilukeskuksella kävästiin taas Niinun opissa. Oli aika pyöritys rata. =) Sai mietiskellä kaiken maailman ohjauskuvioita.... =) Leeville ei sovi noi pyöritysradat tai mä en vaan löydä ohjauskuvioita millä päästäs kokoajan etenemään reippaasti. Jälkimmäinen lienee todennäköisempi syy mateluun. =)
Mutta, kyllä koiralla on nyt oikeesti myös jokin aksaburnout, se tekee kyl hommat, mut vähän sinnepäin tyylillä ja vauhti on poissa. Irtoominen on poissa.
Lihaksistossa ei pitäs olla häikkää, ainakaan hierojan mukaan. Mikään muukaan ei ole muuttunut paitsi se, että kun meikäläinen on nykyään työtön ja paljon olen kotona. Koira seurailee mua kotosalla aivan liikaa kokoajan. Ravoitumiseen saakka..... Taidetaan ottaa treenipaussia ja kotonakin tehdä pikku järjestelyjä... =)

Mutta itse koulutuksesta: Alussa jo tökkäs, kun joku pöllö ohjaaja ei osannu tehdä leikkausta 2.lle. Keinu pelotti Leeviä tänään! A.lle tolla tiellä meno oli Leeville tosi tosi vaikeeta. A oli niin liukas! Kerran jopa käänty takas alas, kun ei vaan päässy nousemaan ylös. Putkiin ei irroonnu mitenkään erityisen innokkaasti ja kepeillä piti taas kikkailla. ##!! Kuulostaapa hyvältä. =) No kaikista selvittiin kyllä toistojen jälkeen.... Sylivekissä itte häsläsin, en malttanu tehdä kunnolla. Koira kyl käänty, mut ei tiukasti. Pariin kohtaan kokeiltiin useampaa ohjausvaihtoehtoa. Yllättäen 10 ja 11 oli vissiinkin meillä nopeimmat valssaten ja 15-16 meni Leevillä liukkaammin, kun menin vastaan ottamaan 15 alastulon puolelle (tarkkana!) ja kierrättämällä koiran 16 oikean siivekkeen kautta. Poispäinkäännös meni kans hyvin vasemmalta (ei kyl ehkä kääntäny tarpeex tiukasti). Että sellasta.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti