lauantai 15. elokuuta 2009

Hugolle nollavoitto KAT:n kisoissa 15.8 =)

Hugo kisasi tänään kaksi agirataa KAT:n kisoissa Jäkessä. Sää oli loistava!
Tuomarina oli Ritva Herrala ja musta radat ei ollu mitään ykkösten peruskamaa. Putki- ja kontaktiansoja löytyi. Mulle eka visiitti hänen radoillaan. Mutta, oli radat myös ihanan luukutettavissa paikoin.

Eka radan, missä startattiin tokavikana, meikä oli jotenkin "unessa", ei kybällä menossa. (Aamulla tai siis koko päivänä ei ees jännittäny yhtään.) Rata oli kuitenkin virheetön, joskin kontakteilla paloi liikaa aikaa. Varsinkin puomilla, mistä koira muuten meinas tippua alkaessaan kattomaan tuomaria joka lähestyi. =) Yliaikaa tuli +0,31s. Ja näin ollen ei enään nykyisillä säännöillä ole nousunollan arvoinen. Sijoitus oli kuitenkin 3.

Katsoin radan videolta pian suorituksen jälkeen ja tapani mukaan oli hyvin itsekriittinen. Tuo aiheutti pienen "hepulin" tokaradalle...nyt sit mennään eikä meinata. =) Ja vauhtia oli! =) Meinaan keppejä edeltävän hypyn ohjauksen koira luki ihan joksikin muuksi kuin oli tarkoitus, (en tiedä miksi, kyseessä oli puolivalssi) ja näin ollen kiersi esteeltä kepeille pidemmän kaavan kautta. =) Kontaktit mentiin vähän niinkuin juosten....treenitavasta poiketen, mutta... Tuloksena nollarata (voittorata) ja vieläpä vissiin luokan ainut sellainen. -3,01 s. alle ihanneajan.

Sit tänään Hugon kohdalla tuli huomattua se, et ennakoihin se ei lähe ollenkaan mukaan. Ei varmaan oo rauka koskaan oppinut, (ei ole opetettu) kun on ollut vain mun oppi"välineenäni". =) Siis hiukkapiukka pitkiä teitä tuli välillä, vaikka kuinka yritin käännöksiä kertoa ennakkoon. =) Sitten huomion arvoista oli herran pujottelu. Kepeille meni molemilla radoilla loistavasti, kun en varmistellut ja en ees aatellu pujotteleeko loppuun tms. jätkä veti kun mikäkin keppikone....no joo! =) Mut rytmitti oikeen kunnolla, ei tapansa mukaan tepastellu niitä. =) Putkiin irtos loistavasti! Vanhus veti ihan kybällä ja onkin nyt kyllä erittäin väsynyt. Antoi siis varmasti kaikkensa! Hugolle kiitos! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti