perjantai 14. elokuuta 2009

Normi kimppatreenit. to 13.8 nykyään 18.45->

Vähän oli vetopois fiilis ja se näky kyl tekemisessä. Ei ollenkaan skarppi fiilis ja Leevikin vähän vetelä. Hugo oli ihan pirtsakka. =) Oli Mian vetopäivä ja hän toi treenattavaksi Janitan koulutuksen radanpätkän ja peilikuvana. Kylläpäs oli vaikee hahmottaa jo tekovaiheessa, kun oli peilikuvana. =)
Leevin kans meni ihan ok, vähän sillee liiankin varmasti ja rauhallisesti. Vissiin kertaallee vaan mentii toi läpi.
Hugo taas innokkaana tuotti töitä, mikä on ihan kiva, et ei tuu kaikki kun automaatista.
Leikkausvalssissa ei käänny ollenkaan niin näppärästi kun Leevi, tosin eipä ole taidettu koiruudelle edes opettaa tollasta hommaa. =) Pienen hiomisen jälkeen rupes onnaa, mutta liekkö siksi kun koira jo tiesi et tonne mut halutaan. =)
Lopux otettiin pieni irrotteleva radanpätkä. Luukutus ideana... =)Joo kiva oli, paitsi et joku sortuu TAAS **###*** perinteiseen, putken jälkeen persjättö ja Leevi hypystä 4 ohi. TAMPIO MINÄ!!! Eikun alkuu ja uusix, tarkemmin ja onnistuneemmin. =) Hienosti irtos molemmat putkeen 6, niin etten mennyt 5 alapuolelle ja kepit hienosti molemmilta. =) Et silleen. La Hugol kisat ja su Leevillä Niinun koulutus. Toivottavasti koiruudella olis sit jo paukkuja vähän enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti