sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Treenit aamulla 19.4 Hugo

Johanna oli tehny harjotukset joita oli 3 kappaletta. Oikein kivoja! Harjotusta nro 1 Lauran kanssa vähän jatkettiin. Eli siis jakauduttiin 3 ryhmään jokaisessa 3 koiraa, kun olin tänään pelkällä Hugolla. Ja six muuten treenattiin sunnuntaina, kun la hallilla oli näyttely. 
Oli kyl tosi antosa sessio, kun päästiin Lauran kanssa rauhassa kattomaan toistemme suorituksia ja analysoimaan sekä kokeilemaan eri versioilla viemistä.
1 harjotus mentiin seuraavanlaisesti... 2:lle pakkovalsiilla siitä putkeen "heitto" haku putken ulostulolta kiertoon 4:lle ja pöytä, putkeen ja jaakotuksella 7.lle...
2 harjotus mentiin niin et putken suulle lähettämään koira liikkeelle, sylkkärillä 3 lle ja 4 tulikin luontevasti. Putkelta törkkäsy keppien oik.puolelle ja vetäsy ekaväliin. Takaaleikkaus 2.lle putkelle toimi myös loistavasti, kun sen teki ajoissa, kertomaan koiralle et ulos tullessa suunta on oikeelle.
3 harjoitus oli näistä haastavin, se tehtiin niin, et koira laitettiin takaakiertoon (twist) 2.lle, valssi -> 3. ja siitä takaakiertoon (twist) ulkosiivekkeen kautta 4:lle ja valssi hyppyjen välissä (4-5), pyöräytys 5:lle ja koiran puoleisella kädellä heitto putkeen. Lauralla toimi hyvin myös takaaleikkaus 3.lle.

Hugo oli innokas tänään ja treenit meni omasta mielestä oikein hyvin. Helpompaa itelle kun treenaa yhtä kerrallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti