sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Ekat kakkosten kisat ja VOITTO!? =) 26.4

Tänään oltiin Haariksella JAU.n kisoissa. Ekat kakkosluokan startit ja ekaradalta voitto 21 koirakon luokassa! 
No huh huh! =) Joo ja toinen HYL. =) 
Kepeiltä vitonen (koiran keskittyminen katos tyystin), meni kyl oikein sisään, mut jatko tästä homputellen johonkin omille teilleen vaikka yritin korjata! Ja sit näin ihan varmasti, et koira ei pujotellu loppuun asti vaan oikasi tokavikan välin, sit korjasin alusta. Ihmettelin mix hylsy, mut videolta selvis syy... koira pujotteli ihan hyvin loppuun asti !!!! Korjasin siis turhaan! Mut ei sen väliä, vitonen oli jo kuitenkin!
Nollarataan en taas heti suorituksen jälkeen ollu ihan tyytyväinen (ei sujuva), mut videolta näytti ihan ok!
Toi tokaratakin oli HYVÄ hylsy! Tekemisen makua ja ennen kaikkea kiva rata! Sai vähän käyttää muitakin ohjaustekniikoita kun vaan valssia... Lopussa irtos "eteen" hyvin.
Tänään oli ihan sika hirvee tuuli, puuskittainen. Ekaradan lähdössä Leevi vissiin pelästy jotain ja nousi ylös ennen, kun annoin luvan lähteä. Mielessä kävi palautus, mut koira näytti siltä, et pinkoo koht' pakoon, oli "pakko" antaa lähtölupa.

Mutta tässä tarkempaa analyysia... eka rata-> koira varasti lähdössä, ei hyvä. Puomin kontaktit ok, mutta vauhti "hidas". Puomin jälkeiselle hypyllä piti tehdä ennakoiva valssi -> koiralla pitkä tie. Sen jälkee meno vähän homputtelevaa koiralla, kunnes pääsee putkeen. :) Keinulle jees. Ite en siinä näköjään pitänyt mitään kiirusta. Valssasin keinun jälkeen. Sen jälkeiset hypyt ok, vekkasin jopa niinkuin piti. Hyvin putkeen ja sen jälkeinen rengas. A.lle selkeesti vauhti kasvoi! Hyvät kontaktit! Muurille tultiin viistossa ja tässä jouduin tässättelemään. Onneksi luin koiraa hyvin ja viesti meni perille ajoissa! :) Ei tullut kauheeta mutkaa. Hienosti putkeen ja tästä hypyn kautta kepeille. Suhisin ennen keppi käskyä ja hienosti koira meni kepeille. Tokavika hyppy jees. Ei ihan reagoi takaaleikkaukseen kunnolla ja taas tässäteltiin ja maaliin! :) Itelle mm. tarkkuutta ohjaukseen ja sitä ennakointia! Ja välillä vien koiraa liiaksi loppuun asti esteille...yms yms :)
Toka rata -> hylly siis ja siksi, kun otin kepit uusix vaikka koira suoritti ne oikein. Tosin niiltä oli tullut jo vitonen, kun koira kyllä meni ekaväliin, mut homputteli sieltä johonkin. Yritin kovin korjata mut turhaan. :) Sit moka rataantutustuessa tohon kohtaan kyl tuli, kun päätin vekata tohon kakkoselle (minkä teinkin) mut en kyl yhtään kattonu mitä se koira näkee tullessaan alas kakkoselta! :) Mut luulen, et siitä oli kyl aika suora tie keppien ekaväliin. Keppien jälkeiselle muurille oisin voinu kertoa koiralle paremmin /aiemmin tulevan suunnan ja siksi vähän joutu tässättelemään. Sylkkärillä 5.lle suht ok ja putkeen! Vähän on homputtelua, mikä mielestä kertoo siitä, et koiralle ei täysin selvää mitä minä haluan. Putken jälkeinen hyppy jees vaikka ei mikään logiinen mielestäni koiralle. A.n ylösmenokontakti ok, mut alasmenolta olis varmaan tullu vitonen! Oma moka en vedätä tarpeex alas tai ollenkaan (edistin liikaa)!! Renkaalta irtosi hyvin putkeen! Tästä parin hypyn kautta keinulle. Mielestäni vekkasin hyvin eka hypyn ja koira kääntyy hyvin seuraavalle eikä huomaakaan puomia mikä oli ehkä hiukan uhkana! :) Keinulta irtosi taas hyvin putkeen ja sen jälkeen kolmen hypyn väkkärä "taka-taka":ssa koira taas homputtelevan oloinen, vikalle hypylle poispäinkäännöksellä ja tästä koira ampasi käskystä puomille. Videolta ei nää ottiko ylösmenokontaktin, mutta alasmeno ainakin on siinä ja siinä. En kerenny vedättämään kumpaakaan! :) Loppusuoran irtosi "eteen" loistavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti