torstai 30. huhtikuuta 2009

Kentällä treenamassa Lauran ja Mian kanssa 29.4

Treenattiin kolmisteen Niinun koulutuksen rataa.  Vaikee vaan saada samat mittasuhteet rataan. No eihän ne ihan täsmänny mut harjotella pysty hyvin.
Leevin kanssa en ottanu ku keppejä erilaisista kulmista sisään mennen. Oli malttamaton pujottelussa, toistojen lisääntyessä koira kyllä paransi suoritustaan.

Hugon kanssa tehtiin sit koko rata pätkissä. Alku meni yllättävän hyvin! Vaikka puomi oli tyrkyllä niin Hugo kuunteli twistin! Kepeille menoa vähän hiottiin. Puomin jälkeisellä osiolla oli hankaluuksia, kun mulla meinaa noi välistävedot nyt valua liikaa taakse ja näin ollen se koira valuu kanssa. Ei tule välistä vaan suorittaa esteen juuri väärältä puolelta. =) Omat möhlät kun korjaa, koira toimii. Sit tarkkuutta Hugon vientiin tarviin. Sille on oltava selkeempi ja näytettävä esteet "voimakkaammin" kuin Leeville. Oma lataus ei eilen taas kyllä ollu parasta mahdollista. Oon ollu tosi väsy monta päivää ja eilenki tuntu ettei oiken into riittäny hinkkaamaan kaikkia juttuja omassa tekemisessä loppuun /kuntoon.
Sit yx kohta mikä yllätyksekseni tuotti Hugon kanssa vaikeuksia oli hypyltä 25 putkeen 26 meno. Poika paineli monta kertaa suorinta tietä väärään päähän putkea! =) 
Että sellasia....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti