tiistai 14. huhtikuuta 2009

Käännöksiä á la Hanna :) 14.4

Jessus joo! Olihan kivat treenit! TAAS!! :) Hanna tossa kyseli viikonloppuna, että mitäs haluan treenata. 
Vihjasin, että kisojen perusteella käännösten ennakoimista / ajoissa kertomista jne... sitä saa mitä tilaa! :))
Olihan meinaan monta tapaa viedä noi esteet!!
Tässäpä näitä mitä vielä muistaa...
3.lle pysty viemään twistaten, saksalaisella, pakkovalssilla minkä jälkeen persjättö sekä pakkovalssin ja jaakotuksen yhdistelmällä. Muut paitsi saksalainen kokeiltiin. 4 ja 5 oli paras ohjata niiden oikeelta puolelta vaikka ite meinasin et vasemmalta. Onnistu sekin muistaakseni, mut tuli myös kielto putkelle. Blokkasin ehkä omalla kropalla koiralta näkyvyyden putkelle. 6 (putken) jälkeen vauhdilla ite eteen ja persjättö 7.lle, koira vipaten 8.lle ja samantien valssin "vääntöön". Koira poispäinkäännöksellä 9.lle tai sit twistillä kierrättäen esteen oikeelta. Hugolla kokeilin tota jälkimmäistä! Toimi! :) Siitä 10.lle ja ENNAKOIVALLA valssilla matka jatku 11.sta ja sen "alapuolelle". Kympin jälkeen ei voinu valssissa liikkua taakse yhtään tai koira oli justiinsa A.lla. Tästä kepeille ja ei mitään jyrkkiä "hirttoja" 11 jälkeen! Pyöreät tiet!
Toinen versio oli vetää koira 10.ltä puolivalssilla 11 suorituspuolelle ja vipata hypylle ja siitä kepeille...
Ymmärtääköhän tästä kukaan enään mitään? :))
Mutta rata päästiin ekalla alusta loppuun vaikka vein koiran tosi paskasti 11 ja mielessäni jo LUOVUTIN!?!? No käskytin kuitenkin kepit ja sinnehän se Leevi meni!!!! :) Ei muuta ku täpöl perään ja rata loppuun! On se vaan niin uskomaton ny noil kepeil! Perkele! =) On niin palaset loksahtanu kohilleen! Kiitos Hanna!!
Hugol oli intoo! Todella! Sille ei voinu ku nauraa! =) Jätkä liikku ku "idän pikajuna"! Irtos 6.lle putkeen jo niin et sain ite jäädä melkein 5 hypylle! =) Tosin toi into on kuyl liikaa sellasta hallitsematonta, mut eiköhän se tosta kaikkien edux käänny! Mut kontaktit vetää sikana!
Leevikin oli tosi innokas vaik eilen oltiin kisoissakin. Tänään repi lelua ennen suoritusta tosi kivasti, ärripurrasikin todella! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti