keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Nummisissa Hannan valvovan silmän alla...No niin! Kyllä se nyt vaan tuli taas todistettua, että "ratin" takana olijassa on vika! :)
Tänään siis kepiteltiin, kun oman sairastelun vuoksi ei minkäälaiset juoksemishommelit olis käynyt päinsä.
Tosin vähän joutu liikkumaan, kun kuvioiden kautta kepeille mentiin.

Leevi toimi loistavasti aina, kun ohjaaja vaan teki oikein!! :)
Että silleen! :) Mun ongelma on se, et en luota koiran menoon kepeille, six rupeen kyyristeleen, jyrään päälle, varmistelemaan jne....jne.. :( Niin ja mun täytyy oppia huomioimaan, että koiralla on aina näkyvyys sinne eka keppiväliin, mihin haluan sen menevän!!

Alotettiin keppejä etukäteen ottamatta, putken ja 4 hypyn kautta kepeille menolla. Vikalta hypyltä oli kepelle pitkä tie! Meni loistavasti!!! :)) Sama molemmilta puolilta ohjaten.
Sit välillä suoraan leluleikistä kepeille lähetys, ei ihan toiminu. Otettiin myös "missä kepit, missä" tyylillä, aika jees. Vähän liikaa etti namia, kun kävin taputtelemassa maata ekavälissä. :)
Sit vielä putki + hyppykuvion (3) kautta sis.menoja......sylkkärin omaisesti kepeille, tavallaan vielä tohon + takaaleikkaus....valssista kepeille....Leevi toimi kaikissa hienosti kunhan vaan mä tein oikein! Toi valssihomma tuotti mulle kaikista eniten vaikeuksia!
Sit se suhina on nyt opittava käyttämään! Koiralle on pakko kertoo tiukoista käännöksistä!

Hugokin kepitteli hiukan ja toimi muutes aika jees! Oli intoo! Mut se ei pysy kauaa yllä! Keskityttävä muutamaan hyvään innokkaaseen suoritukseen ja sit huilimaan.
Ja tänään se oli taas todella kädessä kiinni. Mut tohon ruvetaan ottaas käyttöön kikka vitoset.. :) heitettävä namipalkka, siis kipossa.

Oli taas antosa sessio! Todella silmiä avaava ja opettavainen! Kiitos Hanna!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti