torstai 23. maaliskuuta 2017

Tytöt Piiralla 22.3

Molemmat tytsyt Piiralla. Oikeesti toki Himon aika, mutta alkuun käsitteli vähän Virettäkin.

Vireellä lantiossa lukko ja hiukan oli vinokin. Etupäässäkin jonnii verran juntukkaa... vetää niin pirusteen remmissä. Vire on nyt kolmas koira joka on mulla pienestä saakka käyny Piiralla ja kaikki kolme koiraa on saaneet saman tuomion... Mainitsinkin Leenalle asiasta, että onko tää ihan normaalia - juu, ne on kehostaan niin löysiä sinne 15 kk saakka, että menee helposti vinoon yms. Loppujen lopuksi Vii anto ihan hyvin hoitaa itteensä.

Hippasen hauisjänne hommasta mainitsin ja Leenakin tokaisi, että kroonistuu helposti, joten matti on valttia kuntoutuksessa. Sen kroppa oli edelleen yllättävän!! jumissa, vaikka on kohta maannu 6? viikkoa, tai sit just pelkän makaamisen takia jumissa.
Kyselin myös jumpista, kun Tiiuhan anto jumppaohjeet, jumpat joita mä "vihaan" siis ihan yleisesti, liikkeellä mitään väliä. Musta niillä just saa elukan ihan jumiin. Niinkuin mielestäni Himon silloin junnuna sain. Ja kyse ei nyt ole siitä, että noi perushommat pystyisin tekemään niin päin *piip*.
Leenakin toki sanoi, että ei ne kaikille sovikkaan. Mä päätin hyvällä omalla tunnolla skippailla niitä jumppia. Hauisjänteen venetyksen voin toki tehdä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti