lauantai 4. maaliskuuta 2017

La 4.3

Rusakko on nyt ollu totaali levossa nyt rapiat viikon ja on ihan äimän käkenä, kun ei saa tehdä mitään. Se on oikeesti ihan säälittävä. Näyttäisi epävarmistuvan kun ei saa juurikaan liikkua. Ulkona käydään vaan pikaisesti...
Laserissa se on nyt käynyt kahdesti (vas. takajalan koukistaja). Suositushan oli 3 x vko ja 2 vkoa - mutta ei mulla valitettavasti rahkeet ihan tohon riitä. Pari viikkoa tarttis Rusakon vielä kärvistellä levossa, jonka jälkeen saadaan kuntoutusohjeet.

"Penneli" puolestaan piipahti tänään hallilla. Tehtin ovaalin muotoista "rallirataa" jossa testasin estefokusta ja liikehäiriötä. Mun mielestä se meni hyvin.
Sit tehtiin sivuirtiolemista ts. siinä haettiin estefokusta koiralta. Harjoitus oli hyvinkin onnistunut vaikka fokus olikin aika vahvasti vielä mussa. Vireellä tuntuu nyt jo olevan hyvä estehakuisuus - mitä nyt näillä treenaamisilla ja tuon ikäisellä voi olla.

Tän paivän sessio osoitti jälleen sen, että pallo palkalla haluaa treenata. Syö kyllä namit mitä annetaan, mutta ne latistaa sen tunnelmaa. Hakee katsellaan lelupalkkaa ja näkee siitä että ajattelee missä mun lelut on! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti