maanantai 27. maaliskuuta 2017

Päivät ja viikot vierii..

Se tulee tänään jo vierähtäneeksi viikko Leevin siirtymisestä autuaammille maille. Uurnakin on jo haettu kotiin! Nyt on isä ja poika vierekkäin. Toinen lähti 12 v 8 kk ikäisenä ja toinen nyt 12 v 9 kk.Ikävä on kova ja tämä on samalla repinyt ns. vanhat haavat auki - Hugo -...
Mutta life goes on, ja mitä vähemmän on aikaa miettiä ja murehtia hommaa, sen paremmin menee. Ja sit kun se taas puolestaan juolahtaa mieleen, oikeen vatsanpohjasta aina vääntää! Kun ajattelee, justahan se oli tossa ja nyt poissa. Se on jännä kuinka fyysisesti asian tuntee, ei pelkästään valuvina kyyneleinä silmistä. Ja tää mun "ihana" kyky palata niihin kuviin ja tunnelmiin jotka oli viime hetkemme.. not so nice!

Mutta tässä nyt muutama kuva Leevistä kotipihassa silloin maanantaina.. Se jaksoi skartpata aina kuvan näppäsyjen verran kun kissittelin sille. Kissa-jutut sai skarpaamaan.


Vireen kanssa en ole tehnyt mitään, yllätys. Oikeen vituttaa, jos ihan rehellisiä ollaan.  Lenkillä on käyty ja mukana tietty muutoin monessa. Mm la koko päivä oltiin kylässä ja ulkoilemassa Metsäkulmassa. Hippanenkin toki oli mukana ja ihan reilulla tunnin  mettälenkilläkin, toki kokoajan mun kintereillä vain kävellen. HIosta on nyt näkyvissä pieniä "masennuksen" merkkejä. Joko ihan silkkaa tylsistymistä tai sitten toi Leevihomma saattaa nyt vaikuttaa siihenkin.. on ollut jokseenkin vaisu!

Kesän lomareissua olen yrittänyt suunnitella mutta ei sekään nyt oikeen oo ottanut tuulta purjeisiinsa. =) Aikaa on mennyt nyt paljon kouluttaessa, hyvä niin, koska mitäpä sitä tällä hetkellä muutakaan.
Kisaamaan kyllä aika-ajoin mieli halajaa kovastikin! 

Sunnuntaina 19.3 kaikki paitsi Leevi oli Aino Pikkusaaren malleina.. kuvia.. Mikäli haluat oman koirasi hänelle malliksi http://pikkusaari.fi/koiramalli.html
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti